2777
2789
عنوان

چجوری موهامو فر ریز کنم برای مهمونی اگه بلدید کمک کنید واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 4747 بازدید | 31 پست
حالا چه اصراری هست موهاتو فر کنی وقتی شرایطش رو نداری؟؟ لخت کن موهاتو،، اتو مو یا سشوار همراه خودت ...

موهام خیلی موخوره داره صاف کردم یبار خیلی مسخره شده بود اصلا هم بهم نمیاد 

فر خیلی به چهره ام میاد صورتمو پر تر نشون میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاااااا با سشوار هم میشه واقعا؟ ایولللل😍

آره مخصوصا اگه به جا مداد از یه چیز فلزی استفاده کنی خیلی خوبه

منم از دخترم یاد گرفتم

مواظب باشید تو زندگیتون انتخاب اشتباه نکنید که یه عمر پشیمونی بکشیدم
موهام خیلی موخوره داره صاف کردم یبار خیلی مسخره شده بود اصلا هم بهم نمیاد  فر خیلی به چهره ام ...

فردا قبل رفتن برو آرایشگاه موهاتو فر کنه برات،، بعد بزاره توی تور تاشب هیچیش نمیشه رفتی مراسم خودت تورشو باز میکنی

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
فردا قبل رفتن برو آرایشگاه موهاتو فر کنه برات،، بعد بزاره توی تور تاشب هیچیش نمیشه رفتی مراسم خودت ت ...

ساعت ۷ صبح قراره حرکت کنیم به سمت تهران و بعد از اونجا بریم شمال خونه اقوام همسرم😬

من موهامو ریز ریز دور پارچه های کوچیک میپیچم فرداش ک باز میکنم فر ریز میشه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
ساعت ۷ صبح قراره حرکت کنیم به سمت تهران و بعد از اونجا بریم شمال خونه اقوام همسرم😬

هیچی دیگه پس همون روسری سرت باشه تو مراسم😁😁

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
من موهامو ریز ریز دور پارچه های کوچیک میپیچم فرداش ک باز میکنم فر ریز میشه

موهای نم دار درسته؟

پارچه ی چی آخه من چون تا حالا ندیدم چه مدلی متوجه منظورت نمیشم 

بعد که پیچیدی با چی ثابت میکنی که موهات از لای پارچه در نره

موهای نم دار درسته؟ پارچه ی چی آخه من چون تا حالا ندیدم چه مدلی متوجه منظورت نمیشم  بعد که پی ...

اره موها باید نم دار باشه.  پارچه های باریک مثلا ۱۵ سانتی. از بالای مو شروع میکنم میپیچم وسط پارچه بعد دو سر پارچه رو بهم گره میزنم خودش ثابت میمونه  گیره اینا نمیخواد

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا