2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم کجاست

31 بازدید | 8 پست

شوهرمو میگم بلا تکلیفم گذاشته ن میاد طلاق بده ن چیزی خودشم گم و گور کرده،نمی دونم چجور بفهمم کجاست دیوونم کرده از بس پشت سرش حرف میشنوفم

یکی میگه خیانت کرده و بچه داره ازش 

یکی میگه با ی از بی خدا ازدواج کرده

وااااای بخدا دیونع شدم 

بخدا خودکشی گناه نبود خودمو صد بار کشته بودم

از این ورم استرس و غصه برام سمه خیر سرم شیمیدرمانی می کنم

کاش خدا بکشدم و راحتم کنه اونم خوش باشه فقط منم راحت شم دیگه خسته شدم 

خدااااااااا تو که می دونستی رازی ب ازدواج باهاش نبودم چرا منو دچارش کردی

تورو خدا برام دعا کنید اگ راحلی هم دارین بگین چجور پیداش.کنم

قانون نگین والا انگار ن انگار

~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~    مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡

الهی بمیرم برای دلت

کاش کاری از دستم برمیامد برات انجام میدادم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
الهی بمیرم برای دلت کاش کاری از دستم برمیامد برات انجام میدادم

بخدا دیگه رد دادم 

همه تعنه شو بهم میزنن حتی بچه ها 

داغونم کرده ای والا کاش خدا بکشدم  راحت شم بقیه هم راحت میشن اونم راحت میشه

~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~    مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا دیگه رد دادم  همه تعنه شو بهم میزنن حتی بچه ها  داغونم کرده ای والا کاش خدا بکشدم & ...

اینو نگو خدا بزرگه کمکت میکنه دستت رو میگیره

غصه نخور

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
اینو نگو خدا بزرگه کمکت میکنه دستت رو میگیره غصه نخور

بخدا ب مرگ رازی ام فقط از این بلا تکلیفی نجات پیدا کنم هم بلا تکلیف جسمی ام هم زندگیم

قربون خدا برم والا بخدا بعضی وقتا یهو کاری می کنه که میگم اینا پشتش دروغه باور نمی کنم میگم مبادا قضاوت نا حق بکنم ازش ولی خب خدا دیگه تا کی حداقل بیاد منو طلاق بده هر کاری می کنه دیگه کسی نیاد تعنشو ب من بزنه حداقل بتونم جواب بدم ک ب من مربوط نیست

بخدا ب مرگ رازی ام فقط از این بلا تکلیفی نجات پیدا کنم هم بلا تکلیف جسمی ام هم زندگیم قربون خدا برم ...

ان شاءالله به حق جدم خدا به زودی زود دلت رو شاد کنه و به آرامش و خوشبختی برسی عزیزم

ب بزرگیش ایمان دارم و نمیدونم چ حکمتی داره 

ولی من عاجز و ناتوانم باید خدا کمکم کنه دست یاری به سوش بردم😭

ان شاءالله به حق جدم خدا به زودی زود دلت رو شاد کنه و به آرامش و خوشبختی برسی عزیزم

ممنونم عزیزم ممنون از دعا قشنگت ان شاءالله

ممنونم عزیزم ممنون از دعا قشنگت ان شاءالله

قربونت عزیزدلم

توکل به خدا