2777
2789
نکن خواهرم حیف نیست بدنتون و داغون میکنید برو مامای همراه بگیر جلوتر تا روز زایمان کنارت باشه قشنگ ک ...

گلم راجع به چیزی که تجربه نکردی اینجوری نظر نده من 2 بار سزارین کردم خدا رو شکر راضی ام هیچ عوارضی هم نداشته برام ماشاالله 

خدایا شکرت
درد شدید که با پمپ درد و شیاف شاید بشه یکم آروم شه اگر مشکل خاصی نداری برو طبیعی حیف بدنتون بندازی ز ...

من تو دوتاش دردی که شما میگی اصلا نداشتم قدرت تحمل دردت یا پایین یا ... من اولی که اصلا همون تو بیمارستان فقط شیاف گذاشتن بیمارستان خصوصی بودم دکترم هم عالی بود رسیدگی هم عالی خدا رو شکر اومدم خونه هم دردی نداشتم دومی هم همون بیمارستان خصوصی همون دکتر تازه فاصله اشون هم 1سال و 11 ماه بود فقط 2تا 3تا شیاف فقط تو خونه استفاده کردم دردی نداشتم خدایی تازه آمپول هپارین دور ناف میزدم به خاطر وزن زیادم و شکمم که خیلی بزرگ شده بود بچه ام هم کلیک شدید داشت زردی داشت همه اش سرپا بودم ولی دردی که شما میگی نداشتم گلم چرا بنده خدا رو اینجوری میترسونی؟

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم راجع به چیزی که تجربه نکردی اینجوری نظر نده من 2 بار سزارین کردم خدا رو شکر راضی ام هیچ عوارضی ه ...

گلم من سزارین شدم 😶 ولی بشدت ناراضی ام و سزارینم اختیاری بود یعنی خودم خواستم ولی بعد از چند سال دچار آندومتریوز و اسکار جای عمل شدم خواستم تجربه مو درمیون بزارم که شاید چند نفر و بتونم از ضرر جانی نجات بدم اینو من نمیگم اکثر پزشکان با سزارین مخالف هستن و زایمان طبیعی و پیشنهاد میدم ولی به خاطر زیرمیزی و اینا هم بعضی دکترا تو مطب متاسفانه تشویق میکنن به سزارین من هفته پیش اتفاقی رفتم بخش زایمان و دیدم چه راحت زایمان میکنن بیشتر پشیمون شدم از سزارینم

من تو دوتاش دردی که شما میگی اصلا نداشتم قدرت تحمل دردت یا پایین یا ... من اولی که اصلا همون تو بیما ...

چون شما درد نداشتی قرار نیست همه نداشته باشند من تجربه خودم و از سزارین گفتم چون درد شدید داشتم شاید بدن با بدن فرق داشته باشه و اینکه وقتی انگشتت با چاقو می‌بره سوز داره چه برسه به سزارین که چند لایه بدن برش میخوره و بخیه میشه خوب مسلما درد داره 

گلم من سزارین شدم 😶 ولی بشدت ناراضی ام و سزارینم اختیاری بود یعنی خودم خواستم ولی بعد از چند سال دچ ...

عزیزم سلام، من چون ivf هستم، میخوام حتما سزارین بشم.

و الان ک یک ماه مونده به زایمانم، وسواس شدیدی گرفتم توی انتخاب پزشک جراح ک مسئولیت پذیری بالایی داشته باشه.

ممنون ک نظرتو درمیون گذاشتی.

منم اگر طبیعی باردار شده بودم، قطعا زایمان طبیعی انتخاب میکردم چون در سرتاسر جهان تمام آدما طبیعی زایمان میکنن.

توی ایرانم تمام پزشکا و ماماها هم طبیعی زایمان میکنن. چون راجبش اطلاعات دارن، و میدونن خیلی راحته و قِلِقِ خودشو داره فقط.

البته فیزیولوژیک از همه بهتره🙏🌿

چون شما درد نداشتی قرار نیست همه نداشته باشند من تجربه خودم و از سزارین گفتم چون درد شدید داشتم شاید ...

ولی درد طبیعی و عوارض طبیعی رو گلم تجربه نکردی آواز دوهل شنیدن از دور خوش است 

خواهر من 10 سال از من کوچیک تر 2 تا زایمان طبیعی کرده تو سن 25 سالگی دچار دیسک کمر شده به خاطر زایمان طبیعی ذقیقا دکتر بهش همینو گفته بله بدن با بدن فرق می کنه توان هرکسم با کس دیگه فرق می کنه پس الکی و بدون تجربه شخصی و حتی بر اساس تجربه و بدن خودمون بهتر دیگران رو نترسونیم از سزارین و تشویق نکنیم به طبیعی وقتی طرف خودش می گه نمی تونم طبیعی زایمان کنم و ترس دارم لابد از بدن خودش و ... خبر داره 

خدایا شکرت
ولی درد طبیعی و عوارض طبیعی رو گلم تجربه نکردی آواز دوهل شنیدن از دور خوش است  خواهر من 10 سال ...

پس قدیمیا که همه زایمان طبیعی بودن الان کمرشون باید نصف شده بود اتفاقا عوارض آمپول بی حسی که به کمر میزنن بیشتره در ضمن شما هم الکی مردم و از طبیعی نترسونین این دیگه یه قضیه واضحی هست که هر چیزی طبیعیش بهتره و بدن انسان با اون سازگارتر 

ولی درد طبیعی و عوارض طبیعی رو گلم تجربه نکردی آواز دوهل شنیدن از دور خوش است  خواهر من 10 سال ...

عجب آدمی هستی شما میای نظر من و ریپلای می‌کنی که شما سزارین نشدی نظر نده بعد که میگم سزارین ام میگی طبیعی نشدی نظر نده شما پس چرا تند تند هر چی دلت میخواد داری میگی دیگه زیر نظر من چیزی ننویس اینجا هرکسی نظر خودش و میگه منم گفتم   خداحافظ 

پس قدیمیا که همه زایمان طبیعی بودن الان کمرشون باید نصف شده بود اتفاقا عوارض آمپول بی حسی که به کمر ...

مادر من زایمان طبیعی کرده داغون کمرش دوبار دیسک و .. عمل کرده خواهر شوهرام هم تقریبا هم سن مادرم هستن زایمان طبیعی کردن دیسک کمر گرفتن عمل کردن و ...داغونن عزیزم این از قدیمی ها که شما میگی  به ظاهر و از دور که شما دیدی فکر میکنی عالی همه شون هم دیسک کمر دارن گلم من دور و برم هم از نزدیک تو اتاق زایمان هم بودم زایمان هم دیدم خیلی وحشتناک بود همین شد که سزارین اختیاری انتخاب کردم البته بعدم دیابتی شدم آب دور جنینم کم شد سزارین اجباری شدم هردوتاشونم ولی خوشحال و راضی اام از سزارینم نمی گم سزرین عوارض نداره درد نداره ولی عوارض زایمان طبیعی هم کم نیست من کسی رو نترسوندم گفتم هرکس بنا به بدنش و شرایط خودش تصمیم میگیره سزارین بشه یا طبیعی

خدایا شکرت
عجب آدمی هستی شما میای نظر من و ریپلای می‌کنی که شما سزارین نشدی نظر نده بعد که میگم سزارین ام میگی ...

گلم وقتی نظری میدی باید تحمل نظر مخالفم داشته باشی دیگه شما ان شالله دفعه بعدی برو ری بک کن و زایمان طبیعی کن خیلی هم خوبه 

خدایا شکرت
گلم وقتی نظری میدی باید تحمل نظر مخالفم داشته باشی دیگه شما ان شالله دفعه بعدی برو ری بک کن و زایمان ...

شما فقط نظر مخالف ندادی همش میگی حتما سزارین نشدی من میگم شدم میگی پس طبیعی نبودی نظر نده 😐 و اگر امکانش بود حتما انجام میدادم ولی دکترا گفتن سزارین دوم برای شما ضروری تا بتونیم حین عمل اسکار و برداریم حتی اگر بچه دوم نخوام باید بازم عمل بشم شما این مشکلات و تجربه نکردی و میگی خوبه منم چون تجربه داشتم حتی چند نفر از اطرافیانم با دیدن شرایط من نظرشون عوض شد برای سزارین و رفتن طبیعی و منم اینجا گفتم تا بقیه از عوارض احتمالیش بدونن 

شما فقط نظر مخالف ندادی همش میگی حتما سزارین نشدی من میگم شدم میگی پس طبیعی نبودی نظر نده 😐 و اگر ا ...

دعوا نداریم هم تجربه ات کم هم سنت هم احساسی و عصبی شما گلم موفق باشی ان شالله خدا بهت سلامتی بده 

خدایا شکرت
گلم وقتی نظری میدی باید تحمل نظر مخالفم داشته باشی دیگه شما ان شالله دفعه بعدی برو ری بک کن و زایمان ...

گلم کاش برگردی نظرات خودت و بخونی اونایی که منو ریپلای کردی اون موقع متوجه میشی کی عصبی ؟در ضمن شما نه سن منو میدونی نه تحصیلاتم و همین کافی که بری یکم سرچ کنی و ببینی طبق تحقیقات و مقاله هایی که در کل دنیا در مورد زایمان سزارین و طبیعی نوشته شده الان کدوم و بیشتر توصیه میکنن پس ندونسته در مورد کسی قضاوت نکن موفق باشی خدانگهدار

گلم کاش برگردی نظرات خودت و بخونی اونایی که منو ریپلای کردی اون موقع متوجه میشی کی عصبی ؟در ضمن شما ...

خانم بس دیگه نظر دادی جواب دادم مخالف نظر شما هستم به اندازه کافی هم سنم از شما بالاتر هم تجربه ام هم تحصیلاتم هم تحقیقاتم قشنگ از طرز برخوردتون مشخص موفق باشی و خوش باش با نظراتت ای بابا وقتی نمی تونید نظر مخالف رو بشنوید تو چتهای عمومی نظر ندید خب که اینقدر بهتون بر نخوره 

خدایا شکرت