2777
2789
دیدی دستتو میبری جای زخم بعد میسوزه  برای من دقیقا همون بود  درد نبود

نه من کلی درد داشتم اصلا نمیتونستم تکون بخورم خودمم نمیدونم بخاطر خونی که ازم رفته بود یا چی خیلی بیحال بودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نترس همونجا برات بخیه میزنن نگران نباش

یعنی همش باید درد بکشیم هزار جامون بخیه بخوره پریودی مال ما بارداری مال ما زایمان ما بچه بزرگ ش کردن مال ما 

چه وضعیه آخه 

روز اول سزارین درد زیاده؟ میتونی بچه رو شیر بدی؟ از روز چندم درد نداری؟

من پمپ درد داشتم خیلی خوب بود دردش کم و قابل تحمل بود

فقط موقعی که میگن باید راه بری سوزش و دردش اذیت میکنه که اونم یکی دو روزه کم کم خوب میشه و با شیاف خیلی کم میشه ،،همون لحظه که بچه رو اوردن شیرش دادم 

و خـــدایی  که به شدّت کافیست🌱
موقعی که از تخت میخوان بیارنت دفعه اول پاین درد داره  اره میتونی شیر بدی من که دادم &nbs ...

من ۲۹ آذر سزارین دارم و ۱ اول دی مهمون دارم. میتونم سرپا شم تو این دو روز با توجه ب تجربه ای ک دارین؟....مهمون میان خونه ملاقاتم قرار نیست کاری کنم ولی چون خیلی خوشگذرونم میخام بدونم میتونم بهم خوش بگذره یا همه اش درازم ؟ :)

نه من کلی درد داشتم اصلا نمیتونستم تکون بخورم خودمم نمیدونم بخاطر خونی که ازم رفته بود یا چی خیلی بی ...

عزیزممم دیگه بدن هر کس متفاوته🥲

خودم به شخصه قبول دارم، کسی ک بتونه منو تحمل کنه آدم عادی  و معمولی نیس      
شما شدین خیلیها نشدن  دلیل نمیشه همه عوارض بگیرن  به هرحال ممنون

هر جور که دوست داری همون کارو انجام بده عزیزم ولی چند روز پیش بخش زایمان بودم چقدر سر پرستار بخش زایمان در مورد سزارین های الکی که الان همه انجام میداد صحبت کرد می‌گفت خیلی ها از پروسه زایمان بی اطلاع هستن یکم مطالعه کنم یکم ورزش کنن آنقدر راحت زایمان میکنن که بدنشونو زیر جراحی نمی‌برن سزارین یکی از بزرگترین و سنگین ترین جراحی های زنان هست که تو ایران تبدیل به بازیچه شده یه جورایی ترند شده که انگار اگه کسی انجام نده عقب مونده می‌گفت چند سال طول نمی کشه که نظرات عوض میشه 

عزیزممم دیگه بدن هر کس متفاوته🥲

آره واقعا بدن با بدن فرق داره

من هم اتقیمم عمل کرده بود بعد همراهش نامادریش بود این بخاطر اینکه نامادری دست به بچه نزنه و کاری نکنه خودش بزور همه کاراشو میکرد بچه رو شیر میداد زیرشو تمیز میکرد ولی من اصلا نمیتونستم از اینور به اونور بشم روز آخرم میخواستم مرخص بشیم اون قشنگ شاد و سرحال بود

یعنی همش باید درد بکشیم هزار جامون بخیه بخوره پریودی مال ما بارداری مال ما زایمان ما بچه بزرگ ش کردن ...

اره دیگه زن بودن سخت تره انگار ولی برای زایمان مطمین باش یه نیروی عجیبی میاد سراغت کاش برمیگشتم به چند سال قبل هیچ وقت تن به سزارین نمی‌دادم وقتی چند روز پیش دیدم که زنا چه قشنگ زایمان کردن و بچه هاشونو بغل کردن این حس پشیمونی بیشتر اومد سراغم

من ۲۹ آذر سزارین دارم و ۱ اول دی مهمون دارم. میتونم سرپا شم تو این دو روز با توجه ب تجربه ای ک دارین ...

من  که مهمون میومد میشستم  و سر همین موضوع به چشم اومدم یه  چند روزی حالم بد شد 🤣  درد داری ولی با دارو قابل تحمله من که دوست داشتم راه برم   انگار دردم اروم تر بود      روز اول نمیتونی سرپا بشی در حد این که کاری بکنی همون بشینی بچتو شیر بدی هنر کردی  

اره تهرانم  اسم دکترت چیه ؟

بیمارستان عرفان  توی سعادت اباده   خانوم دکتر شبنم بهروز فر   حتی پیام بدی بهش هم جوابتو میده هر مشکلی هر تایمی پیش بیاد  خیلی دکتر ماهیه     بخیه هم جوری زده ۵۸ روزه میگدره اصلا معلوم نیست دیگه  خیلی تمیزه کارش  و بیمارسنان خیلی رسیدگی داره   زنگ بزن کیلینیک بیمارستان وفت بگیر برو  اورس مطب شخصیشم دارم ولی الان بچم داره شیر میخوره نمیتونم پاشم   خواستی بگو بعدا برات بفرستم