2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یکی از فامیلامون اونجان. اره جاش خوبه از فردیس و نقاط اطرافش خیلی بهتره 

ممنون ..

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞
این چیزا نسبی. نسبت به بعضی جا خوبه و نسبت به بعضی جاها بد. بستکی به سبک و انتظارات داره. به نظرم من ...

برای رهن خونه برای یکی دو سال موندن ..در این حد خوبه؟

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞
نه کلا سی ساله کرج هستم و اکثر مناطق رو میشناسم

منم ده سال مهرشهر بودیم مجرد بودم ..

اما سنی نداشتم ک ب محله های اطرافش توجه کنم ..الان میخوایم خونه رهن کنیم ی خونه اونجا دیدم تو دیوار میخواستم ببینم منطقه خوبیه؟

ببخشید الان کجا هستید؟ منظریه از نظر من یه محله متوسط رو به پایین هست تو کرج

الان تهران جنت اباد اما اینجا خونه یکی از اشناهامون بود الان دیگ میخواد بفروشه ما رهن نشسته بودیم 

نسبت به مهر شهر خیییییلی پایینه. محله بدی نیست.عرض کردم متوسط رو به پایین

بله درسته ممنون ..

پس پایینه تقریبا ..

خیلی متفاوته از جنت اباد.اما قابل سکونته.

فروشگاه و مغازه ای چیزی هست منظریه یا مثل شهرک هایی ک الان میسازن فقط خونه اس