2777
2789

اگه دلتونو بشکنه ولی بازم اهمیت ندید و کنارش بمونید دلیلش چیه؟ 

اگ بهش گفتید که من با اینکه اذیتم میکنی ولی از رو نمیرم و هنوز از کنارت نرفتم دلیلش چیه؟ 

راستشو بگید

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566

گوشای مخملی؟ 

ببخشید البته ولی جز این چیزی به ذهنم نمیرسه 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا به قسمتیش عشق از یه جایی به بعد احمقی و حماقت 

کاربر قدیمیم اما چون میخوام زندگیمو از اول بسازم کاربری جدید زدم چندین ساله توی جهنمم و ظاهراً از این به بعد زندگیم میخواد خوب شه برام دعا کنین💙

بیخیال بابا خاصیت انسان ها یه جوریه که یکی بهشون خیلی اهمیت بده ازش زده میشن زود هوایی میشن 

اگه دوست داره و شرایطش بده یا به دلایلی میخواد تورو از خودش دور کنه پیشش بمون چون بعدا خیلی قدرتو میدونه ولی اگه نه واقعا دلش پیشت نیس از این بیشتر خودتو کوچیک نکن 

دوست داشتن 

یکی از رفیقام چون دوسش دارم ، رفیقای من خیلی برام ارزش دارن 

ولی اون بی حسه نسبت به من 

و در حد یه دوست معمولیم نیستم براش 

تقریبن بیشتر اطرافیان و آشناهام بهم حس ندارن