2777
2789

بچه ها چن وقت پیش شوهرم میگف هرازگاهی سمت چپو یا بعضی وقتا دست چیم دردمیکنه ولی جدی نگرفت الان میگه چن روزه تو شرکت وقتی میریم سرد خونه قلبم دردمیکنه بنظرتون مشکلی داره؟ شنبه براش وقت دکتر میگیرما اما تااون روز هزارتا فکروخیال میکنم

عزیزم اینا از علائم مشکل قلبیه حالا ان شاءالله که برا همسر شما نباشه اما خداینکرده اگرم باشه با دوتا قرص یا فوقش آنژیو سرپایی درست میشه نگران نباش به خدا توکل کن

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداکنه هیچیش نباشه خیلی فکرم درگیره😭

عزیزم نگران نباش اونجا اکو و تست ورزش میگیرن ان شاءالله که هیچی نبست

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

ببین توهرکسی یه جوریه مثلامن این علائم رودارم وکلی دکترقلب رفتم آخرش گفتن قلبت سالمه عصب معدت هست وازاعصابته واقعاهم اونجوری بودوقتی عصبانی بشم دردمیکنه سمت چپ ام 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
ببین توهرکسی یه جوریه مثلامن این علائم رودارم وکلی دکترقلب رفتم آخرش گفتن قلبت سالمه عصب معدت هست وا ...

دقیقا دایی همسرمم همین اتفاق افتاد حتی انژیو کردن گرفتگی نداشتن و دکتر قلب گفته بود بنظرم پیش یه دکتر گوارش برو 

واقعا؟ خدا کنه برا همسرمم همینجورباشه

من دوسال تمام انقدراکو ونوارقلب رفتم میگفتن چیزی نیست من قبول نمیکردم آخرش رفتم دکترداخلی گفت ازمعده اته وعصبیه نگران نباش

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
من دوسال تمام انقدراکو ونوارقلب رفتم میگفتن چیزی نیست من قبول نمیکردم آخرش رفتم دکترداخلی گفت ازمعده ...

خداخیرتون بده خوبه تاپیک زدم تا صبح دیوانه میشدم