2777
2789
عنوان

خواب عشق قبلی رو میبینم و شوهر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 123 پست
مگه میشه فقط با ی بار بیرون رفتن و گاهی حرف زدن فراموش نکنی ! اصلا رابطه ی عمیقی نبوده ک بخواد هی یا ...

عشق در نگاه اول بوده دیگه بعد دوست دانشگاهم بوده و من همون زمون ها هم خوشم میومده بعد ک یکبار رفتیم بیرون به انتخابم مطمئن شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا من خودم سرشار از مشکلاتیم که اگه بگم همین الانی که اینقد ازم ناراحتی برام گریه میکنی اما این ...

عزیزم من اصن شوهر ندارم از شما هم ناراح نشدم اهمیتی برام نداره حرفای اینجا 

شما هم بجا ادعای علم عیب و حس ششم منطقی باش

عزیزم چون توباعشق ومحبت پیش نمیری اونم سردشده مجبوری واردپروسه فراموشی بشی عزیزم یعنی اینکه به این ن ...

وقتی ادم عاشق نشه دیگه بعدشم هرکار کنه نمیشه فقط دوست داشتنه ک وجود داره و ادم عاشق با ادمی ک دوست داره خیلی فرق داره 

اتفاقا من خودم سرشار از مشکلاتیم که اگه بگم همین الانی که اینقد ازم ناراحتی برام گریه میکنی اما این ...

براوو منم این احساسوداشتم چون سردی دیده سردرفتارمیکنه ایشون اول بایداون آدم روکه ارزشی براش قائل نبوده ازفکرش بندازه بیرون

وااای پس تموم شدنی نیس😭

خیلی عذاب اوره 

من اصلن ن بهش فکر میکنم نه چیزی 

ولی دست بردار نیست لعنت بهش 

اصلن دوس ندارم اسمشو بشنوم 

ولی متاسفانه خودشو چسبونده ب پسرعموم رفت امد دارن 

چن روز  پیش زن پسرعمو میکف فلانی (من)خیلی بی معرفتی کرد ولم کرد 

اونم زن و بچه داره ولی بازم این حرفارو میزنه

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
شوهرم منو طلاق میده یا دوسم داره؟ 

لج نکن باهاش میخواد زندگیشو حفظ کنه

نمیگم عااااشقته اما بدشم نمیاد ازت

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
وقتی ادم عاشق نشه دیگه بعدشم هرکار کنه نمیشه فقط دوست داشتنه ک وجود داره و ادم عاشق با ادمی ک دوست د ...

عزیزدلم اشتباه میکنی این حرف دروغه که آدم یکبارعاشق میشه بخوای برات اثبات میکنم 

و منی که بعد از ۱۷ سال اینچنینم😢

اه تف 😐ینی از یاد نمیره اصلن ؟؟ 

وای خیلی بده که من دیونه میشم اینطوری

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
چطور اینقد راحت زهر میریزی؟ چرا بیچاره شوهرش؟مگه بعضی چیزا اونم اوایل ازدواج دسته خوده آدمه؟ اینجو ...

من با شوهرم بد نیستم معمولی ام خودم اذیت میشم بیشتر چون عشق تو زندگیم نیس بیچاره من

به نظرم ماها عاشق نیستیم ک اینطوری میشیم وگرنه عاشقا اصلا اینطوری نیستن 

من دوستش دارم اونه که بی توجه هست بهم با توجهیهاش و ارضا نکردن نیازهای روحی و روانی و جنسیم باعث میشه بیوفته یاد دوران مجردیم، گناهش گردن اونه