2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12001 بازدید | 568 پست

من طلاق گرفتم‌با بچه...

پشیمونم بااینکه ازدواج دومم در ظاهر چشم همه رو کور کرده

اما 

خواهرانهههههههههه بهت میگم تروخدا طلاق نگیر 

بخدا از دور آسونه...

هرروز میمیری و زنده میشی

بزار پدر بچه ت بالاسرش باشه

کاش در دادگاه ها رو میبستن...و میگفتن زندگی کنید هرجوری ک هست چوووووووون راه دیگه واقعا بدتره

کلیشه نیست من خودم تو دادگاه گریه میکردم ک اگ طلاقم ندی خودمو میکشم 

..اشتباه منو نکن من هرروز تحقیر میشم

طلاق نگیر من دو سال و سه ماهه از همسرم جدا شدم توافقی ما زندگیمون پر مشکل بود ولی نبودنشم درده ...

بخدا منم زندگیم پر از مشکله اگر بر گردم بخاطر بچم هست اماخب فعلا هیچ زنگی هم نزدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طلاق گرفتم‌با بچه... پشیمونم بااینکه ازدواج دومم در ظاهر چشم همه رو کور کرده اما  خواهران ...

چرا از چ‌لحاظ بده 

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

بخدا منم زندگیم پر از مشکله اگر بر گردم بخاطر بچم هست اماخب فعلا هیچ زنگی هم نزدن

عزیزم گفتی پسرت ده سالشه 

من پسرهام ۴ ساله هستن وابستگی شدید دارم بهشون ازشون نمتونم جدا شم شوهرم ی حیون هس شب و روزم با عذاب میگزره 

همه میگن طلاق بگیر بدون بچه ولی واقعا سخته سن بچه بالا بره این وابستگی کمتر میشه ک راحت بتونم طلاق بگیرم؟حداقل چن سال تحمل کنم تا ۹ ۱۰ ساله شن

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

من طلاق گرفتم‌با بچه... پشیمونم بااینکه ازدواج دومم در ظاهر چشم همه رو کور کرده اما  خواهران ...

منم میفهممت

تازه من ازدواج دومم نکردم

و سنمم داره میره بالا

کاش همسرم نامزد یا عقد نکرده بود

همین الان بهش زنگ میزدم بیا برگردیم

دارم میمرم

اذه کاش در دادگاه رو تخته میکردن

کاش میزدن تو دهنمون میگفتن زندگی کن فقط

شوهر منم بی مسئولیت بود

بیکار

همش میخوابید

تریاک مصرف میکرد تفریحی

ولی بخدا قسم اینقد زجر میکشم این روزا

ک فقط دلم میخواد باشه

دلم خونمو میخواد

وسایلمون

شوهرم

حرف زدن باهاش

اشپزی کردن

فذا خوردن باهاش

حتی دعوا باهاش

جدا نشو

کاش من وقت داشتم

کاش از زنش یا نامزدش جدا شه

بخدا میرم سمتش

هیچکس شوهرت نمیشه با تمام بدی هاش

چرا از چ‌لحاظ بده 

مدام تحقیرم میکنن همه در ظاهر خوبن اما مدام مغز شوهرمو شستشو میدن ک یوقت بچه شو بزرگ نکنی ،خودشم کلا عوض شده میگه بچه ت بمن ربطی نداره بااینکه قبل ازدواج قسم خورد نمیزارم دیگه اشکت دراد چون من تو زندگی قبلیم خ غصه خوردم کل شهر مون فهمیدن شوهر سابقم چقد بد بود ...حال‌ام باکوچکترین بحث میگه دوباره طلاقت بدن حالت جامیاد....

مدام تحقیرم میکنن همه در ظاهر خوبن اما مدام مغز شوهرمو شستشو میدن ک یوقت بچه شو بزرگ نکنی ،خودشم کلا ...

طلاق نگیرید من در ظاهر ازدواج دومم چش همه رو کور کرده اما بدبختم.......شوهرم مجرد بود و وضع مالی ش خوبه و خوشگله (تف تو قیافه ش)