2777
2789
عنوان

اصفهانیهای عزیز یک لحظه تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 31 پست
دقیقا کجاست عزیزم؟من نمی‌شناسم.باید بابلد یانشان پیداکنم

فکر کنم خیابون نشاط بود 

اول برید سبز میدون بعد همون سبزه میدون رستوان داره پله می‌خوره میره  پایین اونجا گفتند کیفت غذاش خوبه و قیمت مناسب یعد ساعت ۴ فروشگاه آبی باز میکنه برید اونجا 

خواهشا تا زمانی که خودم نخواستم  لایک  نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم خیابون نشاط بود  اول برید سبز میدون بعد همون سبزه میدون رستوان داره پله می‌خوره میره & ...

تشکر مهربونم.حتما همین کارو میکنم.

باب الحسین قسمت آنان که رفته اند.... باب الرضا قرار زیارت نرفته ها🥹🥹
شاهین شهر ک پره پاساژه، پاساژ مریم   پاساژ ملت، امیر، خوده بازار فردوسی، بازار بزرگ و سیتی سنت ...

من چون اولین باره میام شناختی ندارم.فکرکنم فردا چون جمعه است پاساژها بسته باشه.باید جایی حالت بازار برم

همسرم میگه بریم نقش جهان،بازار سرپوشیده داره.ولی قیمتهاشو نمی‌دونیم چطوره

خوبه قیمتاش

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍
من چون اولین باره میام شناختی ندارم.فکرکنم فردا چون جمعه است پاساژها بسته باشه.باید جایی حالت بازار ...

ن فک نکنم ببندن شاید دیر باز کنن، من خودم همیشه خریدام اونجان با این که ساکن ی استان دیگه هستم، خارج شاهین شهر اگر قیمت مناسب میخوای نجف آباد. سبز میدون. فلکه شهدا. ملک شهر 

شیک میخوای و پولش مهم نیس انقلاب. شمس آبادی چندتا فروشگاه تکی داره 

، سیتی سنتر سپاهان شهر 

ن فک نکنم ببندن شاید دیر باز کنن، من خودم همیشه خریدام اونجان با این که ساکن ی استان دیگه هستم، خارج ...

ممنون از توضیحات عزیزم.

اصلا مگه ميشه اصفهان بيايو بازار نقش جهان نري همه چيز داره كيف و كفشم كه فراوون اصلا خيابوني كه ميخو ...

منم دوست دارم نقش جهان و.ولی یه سری دوستان گفتن قیمت هاش زیاد مناسب نیست واجناسش هم زیاد خوب نیست