2777
2789
عنوان

شبه گرفتگی؛ بخدا گفتم من و بکش

12 بازدید | 14 پست

پریودفک کنم این ماجرا برمیگرده به پارسال از لحاظ شرایط روحی خیلی داغون بودم و شب و روز ارزوی مرگ میکردم پریود  بودم خیلی درد داشتم از اون طرفم بخاطر شرایط درسیم خیلی ناراحت بودم به خدا گفتم من و بکش و شروع کردم به کفر گفتن که من و بکش ابن چه زندگی من دارم خسته شدم دیگه..... روی کاناپه که دراز کشیدم یهو تشنم شد از جام پاشدم رفتم اب خوردم بعدم رفتم دستشویی وقتی برگشتم دیدم روی کاناپه خوابیدم رفتم خبلی نرمال روی خودم دراز کشیدم از خواب بیدار شدم خیلی بی حال و بی رمق و خسته بودم دوباره گرفتم خوابیدم یه مردی دیدم کنارم نشست لباسمو از پشت زد بالا گفت دلدرد داری یعنی فهمیدم اینو گفت نه که بگه بعدم دستش بهم نخورد فقط یه گرمایی حس کردم که از روی کمرم رد شد مامانم و صدا میکردم اما نیومدم یهو یه مردی و دیدم که از جای سیاهی اومد بیرون گفتم تو کی؟گفت من ازراییلم همونجا سرم و بردم بالا گفتم خدایا غلط کردم من کلی ارزو دارم.....😂خودم این صحنه رو یادم میفته خندم میگیره بعد یهو بیدار شدم دلدردم خوب شده بود خیلی از این اتفاقا برام میفته ولی ابن تهش بود 

خوابام و اتفاقات اینطوریم زیادن حالا این باشه تا بعدا حوصله کردم بیام دوباره بگم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا منم دو بار کفر گفتم همین صحنه ها رو تو خواب و بیداری دیدم!دیدم ازارعیل اومده قد بلند و سیاه پوش !خیلی قد بلند ،با شنل سیاه!بعدش میخواستم بگم خدایا غلط کردم اما نمیتونستم حرف بزنم

اونا مردن زنده شدن من حالت شبه طوری بود 

من ی روز ک ی بیشعوری خیلی خون ب دلم کرده بود ارزو مرگ کردم شب خواب دیدم یکی ازاقوام ک فوت شده اومد و بهم گفت بیابریم گفتم نمیام دخترم منتظرمه و نرفتم.فرداش ک بیدارشدم فهمیدم چقدرمرگ میتونه ب ادم نزدیک باشه

یا رب نظر توبر نگردد
دقیقا منم دو بار کفر گفتم همین صحنه ها رو تو خواب و بیداری دیدم!دیدم ازارعیل اومده قد بلند و سیاه پو ...

چرا این جور اتفاقا برا ماباید بیفته؟ اونیکه ظلم میکنه راس راس بگرده مایی ک مظلوم واقع شدیم ازشدت فشار عصبی مرگ رو طلب کنیم

یا رب نظر توبر نگردد
چرا این جور اتفاقا برا ماباید بیفته؟ اونیکه طزلم میکنه راس راس بگرده مایی ک مظلوم واقع شدیم ازشدت فش ...

دقیقا من هنوز اقدام به گناه نکردم اینجوری ازراییل برام میفرستن وای به حالی که گناهم بکنم،خخخ پس چرا اقازاده ها اختلاس میکنن ،یا داعشیا سر میبرن!چرا اونا متحول نمیشن؟