2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکلاژ چرا نشدی

دکترم گف لب مرزه و نیازی نیس وچیزی نگف

اخربرج ۹ نوبت داده برم دوباره ببینم چی میگ

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
29 تا 31 که زیاد فرقی نداره...... 

ب من گف استراحت کن درحد ببخشید دسشویی پاشو

امپول هم داده هر هفته یکی پرلوتون۵۰۰

ماشاالله اصلا نیس امپول تو بازار و اگ هس ازاد وقیمت های‌وحشتناک بالا

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️

فکر کنم خوبه ولی رعایت کنید،چطوری با وجود بارداری سرکار میرید؟من سر درد و ضعف و حالت تهوع تا آخرش ولم نکرد یعنی تو خونه هم همش سرم بسته بود افتاده بودم،سختتون نیست؟

بلندترین فریاد من سکوت من است...
ممنون عزیزم  الان بخاطر استاتر رفتم دیدم توجه نکرده بودم

خداروشکر ان شاالله همیشه خوب باشی عزیزم

واس منم دعاکن ک خدا کمک کنه بهم و بتونم تااخر طی کنم این بارداریمو و دخترمو بغل بگیرم

خب پس استراحت کن حسابی

استراحت میکنم دیگ ازاولم تقریبا استراحت بودم ولی الان بیشتر کردمش

واسم دعا کنید ک این نصفه راه بسلامتی بگذره وطی بشه ودخترمو بغلم کنم ب لطف خدا

خداروشکر ان شاالله همیشه خوب باشی عزیزم واس منم دعاکن ک خدا کمک کنه بهم و بتونم تااخر طی کنم ...

انشالله عزیزم 

من الان ۲۰ هفتم انگار ۲۰۰ هفته گذشته 

ماه های اول اذیت شدم حالت تهوع و ...

هماتوم داشتم ولی انگار بهتر شده اونم 

انشالله عزیزم  من الان ۲۰ هفتم انگار ۲۰۰ هفته گذشته  ماه های اول اذیت شدم حالت تهوع و .. ...

منم عزیزم از اول خیلی سختی کشیدم ولی دیگ خداروشکر وتوکل ب خدا ک باز حداقل حامله شدیم

خداروشکرکن بازم

من هرشب دارم امپول شکمی میزنم

روزی۴ نوبت انسولین میزنم

چک قندهرروز توخونه

هرماه ازمایش خون واینا

شیاف وقرص دوفاستون و

الانم ک استراحت و شکم بند دارم کلا درازکشیدم

خداروشکرباوجودهمهههههه ب اینا

خداصبرشو میده

من ویارمم خیلی وحشتناک جوری ک یک لیوان اب میخوردم دو لیوان برمیگردوندم