2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اررره 

منکه تازگیا خیلی گارد گرفتم نسبت بهشون 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

چون خانواده شوهر با عروس مشکل دارن🤣🤦🏻‍♀️

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...

چون یا یک طرف یا هر دو طرف کرم میریزن و خاله زنک بازی در میارن

من نشستم خونم یهو مادرشوهر با زنگ خاله زنک بازیاش و بحث ایجاد کردناشو شروع میکنه

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

چون خانواده همسر عروس و رها نمیکنن مدام به همه چیزش گیر میدن از هر چیزی ایراد در میارن

اگر توقعاتمون رو از خانواده شوهر و اونام از عروس به صفر برسونن هیچ مشکلی پیش نمیاد

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”