2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید تو فویل باشه بهتر بشه. بازم نمیدونم اونایکه واردن بگن

دورت بگردم خیلی ممنونم که نظر دادی😘😘آره شاید باید با فویل گذاشت...بعد آخرش برداشت ک گریل بشه روش 😁 نمیدونم منم بلد نیستم 🤣

عزیزم کسی جواب داد منو لایک کن بیام بخونم

گلم کسی پاسخگو نیست...فک کنم بشه ماهی درسته شکم پر گذاشت...ولی احتمالا تیکه ای آبش میره...باید فویل پیچید و‌... که منم سرخ شده بی دردسر میخاستم ۰😁مث اینکه نمیشه

من درسته تو فر گذاشتم خیلی خوب شد. یه کاسه آب موقع روشن کردن فر گذاشتم تا داخلش مرطوب باشه.

طعمش عالییی بود. من  داخلشو با ترکیب رب انار، زنجبیل، نمک،فلفل، گردو خورد شده،روغن زیتون و کمی سس گوجه وپیاز خلالی مزه دار کردمو نیم ساعت گذاشتم یخچال تا استراحت کنه.
باقی موادم روش مالیدم.
بعد با دمای ۲۱۰درجه به مدت ۴۵ دقیقه گذاشتم بپزه‌
چند دقیقه هم گریل رو روشن مردم تا روی ماهی هم برشته و سرخ بشه.

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
من درسته تو فر گذاشتم خیلی خوب شد. یه کاسه آب موقع روشن کردن فر گذاشتم تا داخلش مرطوب باشه.  ط ...

عزیزم یعنی فویل پیچ نکردی؟؟

ماهی را پهن کردی و مواد روش زدی یا داخل شکمش پرکردی با خلال بستی؟؟

میخام بدونم ماهی تیکه ای هم این شکلی بزاریم‌سرخ میشه؟؟

مثلا از قبل مزه دار کنم بچینم‌داخل سینی فر وروش روغن بزنم با یه ظرف آب برا رطوبت ..سرخ میشن؟؟

فک کنم یکبار باید امتحان کنم😁

عزیزم یعنی فویل پیچ نکردی؟؟ ماهی را پهن کردی و مواد روش زدی یا داخل شکمش پرکردی با خلال بستی؟؟ میخ ...

نه والا تو فویل نزاشتم. با خلالم نبستم چون لازم نبود.شکمشو که خالی کردم، موادو داخل شکمش مالیدم. کمی هم موند روی پوستش. روشم دو سه تا برش با چاقو زدم تا بهتر بپزه.

چون ماهیم بزرگ بود، توی سینی بزرگ خود فر گذاشتم. زیرشم سیب زمینی و گوجه ورقه شده چیدم تا نچسبه. حتما باید بزاری تا نچسبه

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔