"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
❣︵من از دوتا چیز متنفرم. یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش. دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها و متوهم ها︵❣ ❝ آهاز غمی که تازه شود با غمی دگر❞ #ایرانم_دوباره_تسلیت💔 🇮🇷 ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه. ↺💔↻
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
منم مجرد بودم میرفتم یه قهوه ترک برا خودم سفارش میدادم
دفتر شعرمو میبردم حال میکردم فقط نمیشد سیگار کشید
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬