2777
2789
بهشون بگم میرن؟ نه بابا..اگه الان گفتم که گفتم اگه نه که دیگه اومدن نمیتونم برم

خب از الان بگو مراسم داداشت مهم تره بعدا ب دلت میمونه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون که دلت نمیخواد مهمونی بیاد که هیچی اما من برای بارداری و زایمان و اسباب کشی خوشم نمیاد کسی دور و ...

من فقط برای دخترم میخواستم باشند که تنها نباشه

و گرنه اون نظر دادن رو اگه اون لحظه هم نباشند بعدا میان میدن ینی نمیزارن از نظراتشون بی نصیب بمونی

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
اصلا تحویلشون نگیر بی محلی کن

مادر شوهرم خیلی دلنازکه

تا ببینه یک چیزی شده میزنه زیر گریه

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
نمیدونم والا ادما فرق دارن من ب شخصه همچین انتظاری از هیچ کس ندارم اصلا نمیتونم ب کسی بگم بیا کمک با ...

والا خیلی دلت بزرگه من اینجوری نیستم

آخه حداقل یک زنگ زدن چیه اونم نمیتونن؟

منو دوست ندارن؟

برادرشون رو دوست ندارن؟

کسر شانشون میشه؟

میترسن سوارشون بشم و ول نکنم؟

خیلی ناراحتم خیلی

۵ میل دادن کمک همسرم بحساب شیرینی و هدیه بچه گذاشتن

منم مثل احمقا پیام دادم تشکر کردم

بعضی وختا حالم از خودم بهم میخوره

اینکه میخام با اینا مهربون باشم

با کسایی که با همه خوبن به من ک میرسه یک چوب خشک میشن میخام خوب باشم صمیمی باشم

نهلطف نمیکنن وظیفشونه چون بچه بیشتر منتسب ب مرد هست پس خانواده مرد وظیفه دارند مراقبت کنن هم از عروس ...

نه مراسم برادرت که برو ، بی تعارف بگو فلان شب مراسم یلدای برادرمه . ولی اگه غیر اونشب خواستن بیان به خدا توقع زیادی نیست

خب برو خونه بابات بگو خونه نیستم

همسرم نمیزارن

میخوام زنگ زدنی بگم شب یلدا میرم خونه مادرم

حتی اگه نرم هم متوجه بشن که دوس ندارم الان بیا

من فقط برای دخترم میخواستم باشند که تنها نباشه و گرنه اون نظر دادن رو اگه اون لحظه هم نباشند بعدا می ...

راهشو ببند

کسی جرات نداره حتی تو مسائل مهم از من چیزی بپرسه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

والا خیلی دلت بزرگه من اینجوری نیستمآخه حداقل یک زنگ زدن چیه اونم نمیتونن؟منو دوست ندارن؟برادرشون رو ...

باور کن خانواده شوهرم نمیدونن جنسیت بچه چیه و کی ب دنیا میاد حتی تبریکم نگفتن بهم 4 روز دیگ زایمانمه نمیدونم اصلا دیدنش میان یا نه ولی میدونم بیان حتی 1م هم کادو نمیدن چون کادو ازدواج بهمون ی بسته شکلات باراکا دادن همشون با هم

منتها اینا ادمن بخوای حرص بخوری ؟

منم قطعا مثل خودشونم براشون برا همین دیگ حرص نمیخورم یا توقع ندارم میگم باشه منم سراغ اونارو نمیگیرم حساب میشه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

دور هستن ؟ یه شهر دیگه ؟

خب لابد اون تاریخ نشده بیان دیگه گذاشتن الان بیان

توقع اسباب کشی نباید داشته باشی مگر اینکه خودت از این کارها کرده باشی براشون.... آره ؟ کردی ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خب از الان بگو مراسم داداشت مهم تره بعدا ب دلت میمونه

زنگ زدن میگم

امیدوارم میان اکرم بیان دیر تر بیان

هیچ حوصله مهمون ندارم

ینی شرایطم اجازه نمیده

بیخیالم

خسته ام

کمبود خواب دارم

اووه پس به خوبی بهشون تیکه بنداز

همسرم متوجه میشه

اونم که طاقت دیدن گریه مادرشو نداره

فک میکنه چیا گفتم بعش

نه مراسم برادرت که برو ، بی تعارف بگو فلان شب مراسم یلدای برادرمه . ولی اگه غیر اونشب خواستن بیان به ...

مسأله مراسم برادرم نیست

مشکل اینه که آماده مهمانداری نیستم

خیلی بیحالم

خیلی خستم

کم خوابم

استراحت لازم

کل روز اینهمه کاااار دارم تازه کارای مهمون هم بهش اضافه بشه دیگه از پا در میام