2777
2789

سلام دوستان خوبید 

من تازه ازدواج کردم فعلا حتی به خونه ی جدید هم عادت نکردم به اون صورت

وقتی ظرف جمع میشه و شوهرم میاد به روم میاره میگه چرا نشستی، یا وقتی میخواد بره بیردن میگه امروز فلان جارو تمیز کن حتما یا امروز لباس هارو بشوریا امروز فلان جای خونه رو جارو بزن

من ناراحت میشم از حرفاش از طرفی بخاطر کم خونی که دارم یکم کسل و بی حوصله ام دست و دلم به کار نمیره

از خانم های با سلیقه و کدبانو میخوام کمکم کنن بگن چکار کنم

از راز های خونه داری از نکات کدبانویی از تجربه هاتون خواهرانه کمکم کنید ممنون

خودتو جمع کن کاراتو کن ینی تنبلیو بدار کن ...ندار ظرف جمع شه درجا بعد از صرف غذا بشور سعی کن خونه همیشه تمیزو مرتب باشه فک کنم اکثر اقایون بگن شوهر من هر روززززززز میگفت تا دید بابا من تمیزم زیاد از حدم تمیز میکتم دیگه نگفت ...حدود یکسال هر روز میگفت 

منم همینم یکی مثل خودت

کمکی نمیتونم بهت کنم 😁😁😁

اما شنیدم میگن برنامه بنویس مثلا هفته ای ی روز ی قسمت رو مرتب کن  نهایت ده دیقه اینجوری همه جا مرتب میمونه

هرچی برداشتی بزار سرجاش فوری

برای همدیگه دعاهای خوب کنیم 💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین با کمال خونسردی میوه بخور دو تا قرص آهنم بخور یا پسته ای چیزی بگو شوهرت بگیره .

بعدشم نزار شوهرت ب زبون بیاره خودت همش مشغول باش جلو چشمش  ک فک نکنه بیکاری بعدشم بعد از خورده شدن غذا سعی کن همون دوتا بشقابو سریع بشوری نمونه تا غر بزنه

عزیزم شبا زود بخواب که صبح زود بیدار بشی، اول صبح همه ی کارهاتو بکن اول صبحانه خوب بخور که انرژی بگیری، هرچیزی رو سرجای خودش بزار همه چی مرتب میشه، لباسارو هم که میندازی ماشین میشوره

عزیزم کلا دو نفرین هر ظرفی کثیف میشه حتی یه لیوان همون لحظه بشور سینکتم تمیز کن دستمال بکش

خونت نیاز ب جارو داره سریع جارو کن یه دستمال و طی هم بکش

لباس میوفته سریع بذار سرجاش نذار جمع شه 

عزیزم وقتی همسرت یچیو تاکید میکنه یعنی خیلی اوضاعش بده که گفته اول ناراحت نشو دوم سعی کن مث من هفته ای یکبار حسابی خونه رو برق بندازی و تا هفته بعد نزاری هیچ چیزی بیوفته یا کثیف شه باز هفته بعد همون روز تمیز کن 

منم اوایل خیلی شلخته بودم ولی الان 

شنبه هاکه شوهرم میره سرکار همه جارو برق میندازم 

و تا شنبه دیگه نمیزارم هیچی کثیفش کنه و هرجی میشه سزیع میشورم بعد یه هفته یکم که اخر هفته ریخت و پاش میشه باز شنبه که شوهرم میره تمیز میکنم  این خیلی خوبه  

میشه لطف کنی برا مادر شدنم یه صلوات بفرستی❤🧡💛

مثلا امروز و فردا که شوهرم خونس ریخته و پاشیده  این دو روز رو سخت نمیگیرم اینم میریزه میپاشه   بعد شنبه که رفت سرکار من میمونم و یه خونه ی ترکیده  حسابی برق میندازم  و دیگه نمیزارم از نظمش در بیاد  من حتی لباسارو هفته ای یبار میشورم مثلا همه رو میشورم میزارم چوب لباسی تا یه هفته هرچی عوض کنیم  میندازم سبد لباس چرکا    بعد یه هفته جمعه که میشه میبینم همه لباسامون چرک شده میندازم ماشین برا شنبه باز همه لباسامون تمیزو  دم دسته 

میشه لطف کنی برا مادر شدنم یه صلوات بفرستی❤🧡💛
خودتو جمع کن کاراتو کن ینی تنبلیو بدار کن ...ندار ظرف جمع شه درجا بعد از صرف غذا بشور سعی کن خونه هم ...

مشکل اینجاست چون بدنی حوصله ندارم و کسلم کلا دست و دلم به کار نمیره نمیدونم از کجا شروع کنم

مثلا امروز و فردا که شوهرم خونس ریخته و پاشیده  این دو روز رو سخت نمیگیرم اینم میریزه میپاشه &n ...

چجوری اینکارو میکنی؟ منظورم اینه تایم روزانت چجوریه میشه برام بگی از شنبه تا جمعه صبح ها تا شب ها 

مثلا شنبه تا ظهر چکارایی میکنی ناهار شامت چی 

دوباره یکشنبه چکار میکنی

عزیزم کلا دو نفرین هر ظرفی کثیف میشه حتی یه لیوان همون لحظه بشور سینکتم تمیز کن دستمال بکش خونت نیا ...

بیشتر حجم خونه ام سرامیکه 

وقتی الان تمیز میکنم یک ساعت بعد باز رد پا و مو و همه جی میریزه دیگه نا ندارم نمیدونم چکار کنم

مثلا دو سه ساعت زمان میزارم واسه ناهار گذاشتن بعدم یعالللمه ظرف کثیف میکنم فقط مثلا واسه یه لوبیا پلو گذاشتن

دیگه دیوانه شدم از طرفی شوهرم میاد میبینه غذا آمادس نمیگه دستت دردنکنه غذات آمادس عوضش میگه عه اینجارو جارو نکردی ظرف هارو نشستی.....

از اشپرخونه که میشه قلب خونه از اونجا شروع کن تنبلی عزیزم 

نه قبلا اینجور نبودما بعد ازدواج اینجوری شدم اصلا حوصله ندارم هم از مادرم اینا دور شدم هم تنهام کلافم هم به خونه عادت ندارم 

نه قبلا اینجور نبودما بعد ازدواج اینجوری شدم اصلا حوصله ندارم هم از مادرم اینا دور شدم هم تنهام کلاف ...

خب مگه قراره همیشه اینجوری بمونی ...خداییش اینجوری ن تنها زندگیتو خونت بلکه رابطت کم کم با شکهرت به مشکل میخوره