2777
2789
عنوان

خواب بچه هفت ماهه

45 بازدید | 6 پست

سلام صبح بخير 

من يه بچه هفت ماهه دارم كه ٩روز ديه ميره تو هشت ماه 

شبها خيلي از خواب بيدار ميشه براي شير و گاهي وقتا اصلا خواب درست و حسابي نداره دكتر بردم فايده اي نداشت 

رفلاكسم نداره شبا بهش غذا ميدم خوب سيرش ميكنم باز بيدار ميشه 

اگه عزيزي تجربه يا راحكاري داره ممنون ميشم 🌷🙏

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

بچه من از اول اینجوری بود الان یه سال و نیمشه تا صبح ۵ الی ۶ بار بیدار میشه هر کاری میکنم شیرشبو قطع کنم جوری گریه میکنه که همسایه ها رم بیدار میکنه اوایل که تا ۲۰ بار پا میشد بدبختیا کشیدم.

بچه من از اول اینجوری بود الان یه سال و نیمشه تا صبح ۵ الی ۶ بار بیدار میشه هر کاری میکنم شیرشبو قطع ...

دقيقا پسر منم همينجوريه گاهي از خواب بيدار ميشه فقط گريه ميكنه شيرم نميخوره تو خواب چهاردست وپا بلند ميشه ميره و جيغ ميكشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقيقا پسر منم همينجوريه گاهي از خواب بيدار ميشه فقط گريه ميكنه شيرم نميخوره تو خواب چهاردست وپا بلند ...

عزیزم حتما یه دکتر خوب ببرش شاید فتق داشته باشه ببر کنترش کنن پسر منم همین بود پامیشد جییییییغ میزد بچه م درد داشت من نمیدونستم یه دکتر خوب بردم تشخیص داد جراحی کردم خوب شد دیگه 

عزیزم حتما یه دکتر خوب ببرش شاید فتق داشته باشه ببر کنترش کنن پسر منم همین بود پامیشد جییییییغ میزد ...

ببخشيد فتق چي هست؟

ببخشيد فتق چي هست؟

یک روزنه ای هست بین روده و قسمت تنا..سلی بچه بعضی مواقع قبل از به دنیا اومدن بچه بسته نمیشه وقتی با دنیا میاد یه مقدار از روده یو مایعات روده وارد قسمت پایینتر میشه یه جراحی کوچیک داره اون روزنه و میبندن