خورشتم از الان لپه ک خیس کردم شب قبل با گوشتهام بزارم پخته میشه همش باهم تا شب جا بیفته ؟؟؟له نمیشه لپه ها؟؟؟
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهد.و تجربه را زیاد میکند. هیچجا ننوشته اند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز دردچیزی نمیروید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برا قیمه اونم مهمون هیجوقت گوشت و لپه رو باهم نذار جدا جدا بعد ک هردو پخته شدن قاطی کن
جدا بزارم پخته بشه عصر اومدم قاطی کنم ؟؟؟
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهد.و تجربه را زیاد میکند. هیچجا ننوشته اند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز دردچیزی نمیروید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
همه موادش آماده کنم لپه ام پخته شد شب اضافه کنم خوبه ؟؟؟گوشتم بزارم از الان ؟
اول گوشتت رو با پیاز و زردچوبه تفت بده حسابی آب بریز درش بزار نم نم بپزه بعد اینکه گوشت پخت لپه تو با رب تفت بده بریز آخر سرم خواسی الوچه گوشت بریز خورشت محشرت امادس
همه موادش آماده کنم لپه ام پخته شد شب اضافه کنم خوبه ؟؟؟گوشتم بزارم از الان ؟
آره عزیزم لپه رو جدا بپز خورشت رو جدا چند دقیقه قبل سرو که گذاشتی گرم بشه ببری رو میز لپه پخته شده رو اضافه بکن اینجوری مطمئن هستی که له نمیشه تو خورشت
من گوشت رو چند ساعت آروم آروم میزارم تو دیگ سنگی بپزه زمان بیشتری میبره مثلا برای ناهار از شب قبل میزارم یا برای شام از صبح میزارم
به نظرم شما هم بزار رو حرارت کم با شعله پخش کن بپزه