2777
2789

بچه ها من تو کاغذی که بین خودمون بود نوشتیم دو دانگ از خونه ای که قراره خریداری بشه رو بزنه به اسم من به عنوان مهریه چون اون موقع همسرم خونه نداشت... حالا رفتم عقدنامه رو نگاه کردم دیدم اصلا همچین چیزی ننوشتههه.. آخه یعنی چی؟؟ یعنی عاقد یادش رفته؟؟؟؟

قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون برگه اگه امضای شوهرتو داره با چندتا شاهد وکیل به راحتی میتونه بگیره 

ولی احتمالا خانواده داماد رفتن با محضردار تبانی کردن یا اصلا بهش نگفتن بخاطر همین تو عقدنامه نیومده کاش یه بزرگتر از طرف شما مثلا پدر یا برادر عمو بالاسر محضردار بود که کامل ثبت کنه

زهد ریایی،جهل مقدس...

عاقد که یادش نمیره.موقعی که عقد رو خوند مگه نگفت دو دانگ هم خونه؟

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

سکه هم داری تو مهریه؟

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

نه عزیزم عاقد یادش نرفته

از منم همینطوره از دوستمم پرسیدم گف همینطوره

تازگیا خونه هایی که که سند معتبر نداشته باشه رو نمینویسن تو عقد نامه

اون برگه ای که بین خودتونه اصله

اون برگه اگه امضای شوهرتو داره با چندتا شاهد وکیل به راحتی میتونه بگیره  ولی احتمالا خانواده د ...

کار به وکیل نرسیده عزیزم..ما خونه خریدیم..همسرم دیشب گفت اون سه دنگی که میخوام بزنم به نامت رو عوض مهریه ات میزنم.. بعد عقدنامه رو امروز نگاه کردم دیدم اصلا دو دنگ رو هم ننوشته!!! چه برسه به اون یه دنگ اضافه..

نه عزیزم عاقد یادش نرفته از منم همینطوره از دوستمم پرسیدم گف همینطوره تازگیا خونه هایی که که سند م ...

عههه پس یعنی اشتباه نشده؟؟؟ من خیلی ترسیدم فکر کردم توطئه کردن بخدا!

حتی اگه نوشته بودم  ارزش قانونی نداشت چیزی که نیست چجوری بنامت بزنن  

خب الان خریدیم..همسرم میگه بر اساس عقدنامه ات میزنم به نامت

نه گلم اشتباه نشده منم سر همین یه بحثی داشتم که نگو😂رفتم پرسیدم اینجور گفتن

وای خب خداروشکر😍 نزدیک بود کار منم به دعوا برسه