2777
2789
عنوان

بابام باهام قهر کرده

506 بازدید | 66 پست

دیروز خسته از سرکار اومدم خونه

از طرفی هم دعوای شدیدی با همسرم داشتم بخاطر همین کلا اعصابم خرد بود و دپرس بودم 

اینترنتی یه کفش خریده بودم که رسیده بود همین که بسته رو باز کردم پدرم گفت کفشتو بیار ببینم 

گفتم خودم هنوز ندیدمش درست دارم بندشو میبندم بهش 

حالا قهر کرده بخاطر این جمله 😄

قهراشم که طولانی 😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دستشو ببوس

برای اینکه ازدواجم اصولی و همراه با عاقبت به خیری باشه یه صلوات می خونید؟                                                          اگر کتابی که تو زندگی به دردتون خورده بهم بگید  تو تاپیک هایی که درباره موفقیت و راه و رسم درست زندگی هست تگم کنید. عاشق چیزای طنز..... پایه ثابت دور دور ... اگر مشکلی داشتی می تونی روم حساب کنی

ای جان خدا حفظشون کنه 🥺😂😂

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بابای منم همینجوریه ، چون تک دخترم و بچه اخر خیلی دوسم داره ، زرتی باهام قهر میکنه ، موهام بلنده میگه بیا سرتو بزار رو سینه من موهاتو دست بزنم  گاهی که درگیرم میگم بعدا حالا میام ، بعد قهر میکنه دیوار و نگاه میکنه ، دو روز هیچی نمیگه  آسی شدم 😂

مبارکت باشه

گلم برو به پدرت بگو که منظوری نداشتم معذرت میخوام . شوهرت خیلی آدم عجیبیه، تاپیک قبلیت رو دیدم واقعا ناراحت شدم

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بابای منم همینجوریه ، چون تک دخترم و بچه اخر خیلی دوسم داره ، زرتی باهام قهر میکنه ، موهام بلنده میگ ...

چند سالته عزیزم؟

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن