2777
2789
عنوان

هرکی پلیکیستیک بوده و باردار شده تجربه اش رو بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 47 پست

من پنج سال باردار نشدم ،هیچ مشکلیم جز پلی کیستیک و چاقی نداشتم ،بیست کیلو کم کردم باردار شدم ،توی پلی کیستیک ربطی نداره وزنت چقدره،پنج درصد وزنتو کم کن باردار میشی ،من ای یو ای و .... هم کردم کلی دارو ،همه دکترا،ولی طبیعی باردار شدم 

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وزنم ۶۵ کیلو هست امروزم یکروزه که پریودم عقب افتاده اما بیبی چک زدم منفی بود 

۶۵ خو خیلی خوبه ببین بی بی برا من نشون ندادحتی بعد ۵ یا ۶ روز تاخیر بزار چند روز که تاخیر داشتی آزمایش خون بده

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂
دیگه بچم الان یک سال و نیمشه اگه عکس رنگی گرفتی احتمالش زیاده منم عکس گرفتم مشکلیم نداشتم اما ماه او ...

خدا برات نگه داره ، برام دعا کن خدا به منم نینی بده

بی بی چکم زود زدی ،حداقل بعد از پنج روز تاخیر بزن

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
وزنم ۸۰ بود من به طور جدی که رفتم دکتر ۸ ماه بعد باردار شدم

منم به طور جدی همه ماه ها رفتم دکتر اما متاسفانه نشده ، ماهی که باردار شدی چه داروهایی خوردی

من پنج سال باردار نشدم ،هیچ مشکلیم جز پلی کیستیک و چاقی نداشتم ،بیست کیلو کم کردم باردار شدم ،توی پل ...

مرسی از راهنماییت دعا کن خدا به منم نینی بده

منم به طور جدی همه ماه ها رفتم دکتر اما متاسفانه نشده ، ماهی که باردار شدی چه داروهایی خوردی

اصلا دارو نخوردم میگم که بعد عکس رنگی دکتر گفت برو بعد ۳ ماه اقدام اگه باردار نشدی بیا من ماه دومش باردار شدم بدون دارو

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂