2777
2789

من چند ماهه اقدامم اما متاسفانه باردار نشدم ، این ماه دکتر برام دوفاستون تجویز کرده به همراه متفورمین و قرص کیوتن تو رو خدا راهنماییم کنید امروز یک روزه که پریودیم عقب افتاده اما امروز تست بیبی چک زدم منفی شد ، ممکنه باردار باشم اما منفی نشون داده باشه؟ تورو خدا هرکس پلی کیستیک بوده و باردار شده بیاد بگه چیکار کرده که نتیجه گرفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرم پلیکیستیک چهارمی رو هفت ماهه بارداره 😻😍🥰

استرس خودش مثل قرص جلوگیری عمل میکنه

قد170وزن هدف۶۸کیلو وزن اولیه۸۴کیلو بعداز دوهفته فعلا۸۲کیلو من میتونم😎😎 قراره هرماه بعداز وزن کشی وزن جدیدم رو ثبت کنم  شمایی ک امضامو میبینی اگر نکته ای داری ب درد لاغری بخوره مرسی میشم برام بگی
سلام عزیزم من پلی کیستیک یودم وزنمم بالا بود باردار شدم عکس رنگی گرفتم بی بی چکمم منفی بود نشون نمید ...

الان بارداری عزیزم؟ منم عکس رنگی گرفتم مشکلی نداشت آزمایش اسپرم شوهرمم اوکیه اما امروز تست زدم منفی بود ممکنه باردار باشم؟

سلام عزیزم من پلی کیستیک یودم وزنمم بالا بود باردار شدم عکس رنگی گرفتم بی بی چکمم منفی بود نشون نمید ...

منم نزدیک دو سال باردار نشدم و وزنم بالا 

شما وزنت چقدر بود 

من چند روزه از پریودم گذشته و بیبی چکمم منفی بوده

عزیزم درمانش فقط و فقط پیاده روی 

من وزنم بالانیست فقط دورشکمم نسبت ب بقیه اعضای بدنم بزرگتره اگر دورشکمم کم بشه ممکنه بارداربشم الان 50 کیلوام

خدایا ازته قلبم بتواعتماددارم میدونم هیچ وقت دستمو رهانمیکنی 
الان بارداری عزیزم؟ منم عکس رنگی گرفتم مشکلی نداشت آزمایش اسپرم شوهرمم اوکیه اما امروز تست زدم منفی ...

دیگه بچم الان یک سال و نیمشه اگه عکس رنگی گرفتی احتمالش زیاده منم عکس گرفتم مشکلیم نداشتم اما ماه اولش نه ماه دومش بدون دارو باردار شدم 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂
منم نزدیک دو سال باردار نشدم و وزنم بالا  شما وزنت چقدر بود  من چند روزه از پریودم گذشته ...

من وزنم ۶۵ کیلو هست امروزم یکروزه که پریودم عقب افتاده اما بیبی چک زدم منفی بود 

منم نزدیک دو سال باردار نشدم و وزنم بالا  شما وزنت چقدر بود  من چند روزه از پریودم گذشته ...

وزنم ۸۰ بود من به طور جدی که رفتم دکتر ۸ ماه بعد باردار شدم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂