2777
2789
عنوان

بارداری ۲روز مانده به پریود😭

17412 بازدید | 43 پست

سلام دوستان من دوروز مونده به پریود رابطه محافظت نشده داشتم .۲۲موعد پریودم بود اما نشدم .ممکنه حامله باشم .؟کسی اینطوری حامله شده ؟؟

خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی تخمک هست اون موقع ؟؟

برا من که بود

دوهفته جنینم با تاریخ پریودی سنش فرق داشت و کوچیک تر بود

اصلا فکرشو نمیکردم که باردار بشم برا همین بدون محافظت رابطه داشتم و دیدم پری نمیاد که نمیاد ۱۰ روز بعد از موعدم  بی بی چک زدمو مثبت شد

اللهم عجل لولیک الفرج
برا من که بود دوهفته جنینم با تاریخ پریودی سنش فرق داشت و کوچیک تر بود اصلا فکرشو نمیکردم که باردا ...

وای پس منم صبر کنم اگه تا ده روز نشدم بی بی میزنم .الان دخترتون به دنیا اومد؟

مبارک باشه منم بچه ندارم هنوز عاشق بچم اما اضافه وزن دارم میترسم از بارداری وخطراتش

نگران نباش عزیزم هر چی خدا صلاح بدونه همون میشه

انشاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد

ممنونم

اللهم عجل لولیک الفرج
برا من که بود دوهفته جنینم با تاریخ پریودی سنش فرق داشت و کوچیک تر بود اصلا فکرشو نمیکردم که باردا ...

سلام عزیزم ببخشید که مزاحمت شدم اگر پیاممو دیدی جواب بده .شما بعد ده روز بی بی چکت مثبت شد .کی آزمایش خون رفتی ؟؟یه سوال دیگه پریودهات منظم بودن؟؟

سلام عزیزم ببخشید که مزاحمت شدم اگر پیاممو دیدی جواب بده .شما بعد ده روز بی بی چکت مثبت شد .کی آزمای ...

همون روز رفتم ازمایش دادم بتام ۹۷ بود عزیزم

پریودامم تازه چند ماهی بود که مرتب شده بود و هر ۳۰ روز به ۳۰ روز پریود میشدم

آخه پسرم ۱۱ ماهش بود و من تا ۸ ماهگی پسرم کلا پریود نشده بودم

اللهم عجل لولیک الفرج
همون روز رفتم ازمایش دادم بتام ۹۷ بود عزیزم پریودامم تازه چند ماهی بود که مرتب شده بود و هر ۳۰ روز ...

ممنونم عزیزم منم پریود نشدم فردا میرم که آزمایش بدم