2777
2789

بنظرتون بعدی وجود داره که تو اون نه زمان باشه نه مکان یعنی تو تو هر ساعتی بتونی هر جا دلت خواست باشی یا اصلا یه زمان چند جا باشی بنظرتون آدم ها بعد مرگ میرن این بعد یا جن ها اینجور چیزها تو این بعد زندگی میکنن برا همین از آینده ی انسان ها خبر دارن

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم نه

مثلا الان تو فضا یچیزی به اسم کرمچاله هست تو وارد میشی از یجای دیگه کهکشان که شاید میلیون ها سال با فاصله داره تو کرمچاله تو چند ثانیه میری

کی گفته جن ها از آینده انسان خبر دارند؟ جن ها فقط می تونند در زمان حال در چند مکان باشند. خدا گفته ک ...

چند بار سر کتاب باز کردن شاهد بودم آینده ای تزم گفتن که الان خودم دارم با چشم خودم مبینم اونم چهار سال ‌پیش

بله قطعا وجود داره من چند بار درخواب مردم وزنده شدم وخیلی چیزا دیدم

یعنی اعتقاد داری چند بعدی چیا دیدی مثلا 

به نام خدا😊 جن ها از اینده انسان خبر ندارند فقط خداوند..جن ها چیزی جز الان و غیب رو نمیدونن یا یه جور مثلا از فردا بهشون وحی میشه

و اینکه بله جهان هستی چند بعد دارد ک ما فقط یک بعد را در حال حاظر با چسمان محدودمون میتونیم مشاهده کنیم..مثلا چسمان و حواس ما نمیتونه جهان موازی مارو حس کنه ک دنیای اجنه هست 

اما اون ها در کنار ما هستند

تامام😁

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋