2777
2789

پارسال رژیم گرفتم شدم ۵۸ کیلو باچه سختی اما صورتم پوکید ازبس دستام وبازوهام لاغر شده بود خجالت میکشیدم منم ولش کردم الان باز ۷۵ هستم دارم میترکم از شکم و پپایین تنه اما صورتم رو فرمه الان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رژیم اصولی بگیر من مشاور طب سنتی و زبان شناسی هستم بهت اول ورزش و اصلاح سبک زنذگی و در کنارش چند تا دمنوش بهت میدم که سلولیت شکن چربی و پهلو هستن. و دمنوش بهت میدیم صورتت لاغر نشه و شل نشه

متاسفانه اولین جایی که لاغر میشه صورت .‌منم الان چاق شدم از ترس اینکه صورتم لاغر نشه رژیم نمیگیرم

الان صورتم پررر بدون چروک گونه هام پر اما شکم وپهلو دارم ۴ وجب پااام چاق باس    ن بزرگ چکارکنم تناسب نداره بدنم

پیاده روی شکم پهلو آب میشه من خودم از وقتی میرم قشنگ پهلوهان شکمم آب شده

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم