2777
2789
عنوان

مامانا میشه یه لحظه بیاین

83 بازدید | 15 پست

سلام  خانما .بچه از چن ماهگی کمرش سفت میشه که وقتی بغلش میکنیم نیاز نباشه دستمونو بزازیم پشت کمرش؟؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

تاوقتی ک بشینه

پسر من ۵ ماه و ۲۰ روزشه .هنوز وقتی بغلش میکنم دستمو باید بزارم پشتش .وگرنه یهو میخاد بیوفته .بنظرتون طبیعیس؟؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره طبیعیه…نگران نباش

گردن میگیره کامل ولی مثلا وقتی به چپ و راست گردنشو تکون میده زیاد کنترل نداره .بنظرتون اینم طبیعیه؟

پسر من ۵ ماه و ۲۰ روزشه .هنوز وقتی بغلش میکنم دستمو باید بزارم پشتش .وگرنه یهو میخاد بیوفته .بنظرتون ...

دخترمنم اینجوریه چهارماهشه بچه اولمم‌اینجوری بود موقع نشستن کمرشو میتونست نگهداره ولی من بازم دستمو پشتش میزاشتم ک یموقع نیوفته 

دخترمنم اینجوریه چهارماهشه بچه اولمم‌اینجوری بود موقع نشستن کمرشو میتونست نگهداره ولی من بازم دستمو ...

دخترتون کاملا رو گردنش تسلط داره مثلا مثل ادم بزرگا راحت به چپ و راست میچرخونه ؟سفت سفت شده؟؟

دخترتون کاملا رو گردنش تسلط داره مثلا مثل ادم بزرگا راحت به چپ و راست میچرخونه ؟سفت سفت شده؟؟

نه فعلا ابنجوری نیست فقط،میتونه گردنشو نگهداره اما بلدنیست بچرخونه بخاد بچرخونه باپشت میره😂

نه فعلا ابنجوری نیست فقط،میتونه گردنشو نگهداره اما بلدنیست بچرخونه بخاد بچرخونه باپشت میره😂

خدا حفظش کنه.چن وقتشه دقیق؟

گردن میگیره کامل ولی مثلا وقتی به چپ و راست گردنشو تکون میده زیاد کنترل نداره .بنظرتون اینم طبیعیه؟

ببین من دخترم توی شش ماهگی مشکل چشم پیدا کرد..خیلی دکتر مغز واعصاب بردم .یکیشون میگفت چرا سینه خیز نمیشه .یکی میگفت چرا گردنشو کامل بالا نمیاره و کلی استرس…باورم شده بود بچه م عقب مانده ذهنی هست..خدا خیرش بده دکتر اطفال خودشو..دکتر محمد فراشاهیان.گفت بچه تو هیچیش نیست و فقط تنبله…دخترم توی پنج ماهگی میشست ولی توی ده ماهگی چهاردست وپا رفت ..الان ۴ سالشه خدا رو شکر سالم و باهوشه..

حالا پسرم برعکس توی شش ماهگی سینه خیز میرفت ولی نمیتونست بشینه

بچه با بچه فرق داره

ببین من دخترم توی شش ماهگی مشکل چشم پیدا کرد..خیلی دکتر مغز واعصاب بردم .یکیشون میگفت چرا سینه ...

من خودم متاسفانه خیلی مقایسه میکنم .میدونمم نباید این کارو بکنم ولی دست خودم نیس/.

سه روزدیگه چهارماهش میشه

خب بسلامتی

ببین من دخترم توی شش ماهگی مشکل چشم پیدا کرد..خیلی دکتر مغز واعصاب بردم .یکیشون میگفت چرا سینه ...

خدا حفظشون کنه اقا پسرت و گل دخترت رو