2777
2789
عنوان

رفتارای خوب و بد شوهراتون ؟؟

163 بازدید | 34 پست

راضی هستید ازشون؟

من شوهرم یه ادم خوبو معقول و کم حرفه صبوره اذیتم نمیکنه ادم خوبیه و اختلاف سنیمون زیاده اون ۳۴من ۲۷

و بدیشم اینه که خیلی ولخرجه 😤

کلا از اول عاشقش نشدم ولی دوسش دارم 

چهرشم بد نیست 👹

زندگی ارزش غصه خوردن نداره ✨من منتظر روزهای زیبای رنگین کمانی هستم 🌈✨

اخلاق بدی که ناراحتم کنه نداره و یک انسان به معنای واقعیه با تمام وجود دوسش دارم البته این حس دو طرفه ست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخلاق بدی که ناراحتم کنه نداره و یک انسان به معنای واقعیه با تمام وجود دوسش دارم البته این حس دو طرف ...

ای جانم😍😍😍بمونید برای هم عاشق این عشقای دوطرفم

تفاوت سنتیون اصلا زیاد نسست البته 

من شوهرم خیلی مرد عاقلی هست خیلی درست رفتار میکنه و بینهایت حمایتگر هست 

اخلاق بد ولخرج شلخته مشکل داره حرف نمیزنه و میریزه تو خودش باید حدس بزنی 

هیچ چیز مثل یه بچه میمونه ساده احمق از چشمم افتاده 

ای وای 😕چرا اخه شوهر من ساده نیست یه چیزی توهمین مایه هاست مثلا هرکی هرچی بگه هرکاری داشته باشه نه نمیگه نمیتونه بگه انگار همرو باید راضی نگه داره من اینو هضمش نمیتونم کنم 😂

ای جانم😍😍😍بمونید برای هم عاشق این عشقای دوطرفم

ممنون، خدا به شما عمر با عزت بده ❤

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
پول خوب میده به فکره به خواسته هام اهمیت میده ،ولی با خواهرمو شوهرش دعواکاره

چرا دعوا

تفاوت سنتیون اصلا زیاد نسست البته  من شوهرم خیلی مرد عاقلی هست خیلی درست رفتار میکنه و بینهایت ...

مال منم کم حرفه 

نمیدونم گاهی حس میکنم ک این کم حرفی مال اختلاف سنه 

من 29 شوهرم 36

خیلی راضی ام...خیلی خیلی صبوره...اهل کار...خانواده دوست‌‌...بدترین کار ممکن رو هم بکنم اصلا سرزنشم نمیکنه...

خیلی همدم و همدل و همرازمه...

فقژ بعضی وقتا که عصبیم و صحبت میکنم باهاش که خودمو خالی کنم،فقط شنونده هست و حرف نمیزنه و من می‌خوام خودمو جر بدم😑😐و اینکه اگر دیگه زیادی لج کنم باهاش ،لج می‌کنه باهام...همین فقط...

در کل خیلی خیلی راضی ام...

از لحاظ ظاهری من خیلی خوشگل تر از اونم...

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍
عزیزم این که بد نیست ان شالله خدا به دل بزرگش بده رزقو روزیتون خیلی خیلی زیاذ باشه خواهرم 

فدای شما عزیزجانم 

چی بگم من یذره سختی کشیدم بررگ‌شدم حس میکنم نباید همیشه برای هرچیزی ک ادم دلش بخواد هزینه شه