2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدوتم والا من که دیگه بیخیالش شدم تا موعدم بببینم چی میشه ولی درد پریودی دارم همش کمر درد و دل درد ...

سيكلت چند روزه است ؟؟

بايد از دو روز قبل وسط سيكل از كيت استفاده كني و شرايط استفاده هر روزت ثابت باشه 

سيكلت چند روزه است ؟؟ بايد از دو روز قبل وسط سيكل از كيت استفاده كني و شرايط استفاده هر روزت ثابت ب ...

سیکلم گاهی ۲۵ گاهی ۲۸،من فقط میخاستم بببینم اون تایم که درد دارم تخمک گزاریمه یا نه

بايد از روز ١١ تا ١٥ سيكلت از كيت استفاده كني احتمالا مال تخمك گذاري نبوده چون روز ١٧ سيكلت از تخمك ...

اخه روز ۱۴ رفتم سونو گفت هنوز آزاد نشده چیزی،پناه بر خدا

اخه روز ۱۴ رفتم سونو گفت هنوز آزاد نشده چیزی،پناه بر خدا

ممكنه اين ماه ديرتر ازاد شده

بهش فكر نكن

ايشالا باردار هستي اگه نبودي هم از تاريخ پريودت معلوم ميشه كي تخمك گذاريت بوده

ممكنه اين ماه ديرتر ازاد شده بهش فكر نكن ايشالا باردار هستي اگه نبودي هم از تاريخ پريودت معلوم ميش ...

ی کمر درد و دلدرد زیر شکم دارم مدام،نه کیست دارم نه عفونت به نطرت علائنم بارداری میشه؟همش حس میکنم زیر شکمم مث حباب ریز میترکه

ی کمر درد و دلدرد زیر شکم دارم مدام،نه کیست دارم نه عفونت به نطرت علائنم بارداری میشه؟همش حس میکنم ز ...

ممكنه باشه

ولي به علائمت فكر نكن و بررسي نكن اينجوري انتظار برات سخت و طولاني ميشه

خودت رو سرگرم كن و پياده روي كن ورزش كن ؛ كتاب بخون فيلم ببين

چند روز مونده به موعدتم رابطه نداشته باشي بهتره