2777
2789

۲۳ سالمه دانشجوی ترم اخر پرستاریم نه تو دانشگاه نه تو بیمارستان خواستگار نداشتم در حالی که خوش اخلاقم خوش برخوردم تیپ و ظاهرم خوبه تک فرزندم 

چرا واقعا؟! مگه باید دیگه چی داشته باشم که خواستگار پیدا کنم؟ 

مگه بنگاه ازدواج رفتی که عجیبه برات

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا یک سری از ادم ها دانشگاه رو محل اشنایی و ازدواح میدونن😂

والا اینجوری نیست😂😂

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

خیلی ها نداشتن دانشجو پولش کجا بود تو دوران دانشگاه به فکر ازدواج بی افته .به ندرت پیش میاد

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
بلخره دانشگاه هم یکی از جاهاییه که میشه ازدواج کرد 

اره ولی قطعی نیست که میگی عجیبه 

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا