2777
2789
عنوان

عجیبه که تو دانشگاه خواستگار نداشتم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داداشم با خانومش تو دانشگاه دوست شدن و بعدا ازدواج کردن.. دو تا دیگه از دوستاشم همینطور با همکلاسیاشون ازدواج کردن البته یکیشون طلاق گرفت

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
بلخره دانشگاه هم یکی از جاهاییه که میشه ازدواج کرد 

دانشگاه پسراش همسن و سال شمان بیشتر و ترجیح میدن اول کارشون ردیف کنن مشکل مالی نداشته باشن بعد بفکر ازدواج میوفتن برا همین بیشتر پسرا تو دوران لیسانس دنبال ازدواج نیستن مگر اینکه از نظر مالی بدونن مشکلی ندارن

اما رشته ماکارداره 

اره میدونم ولی اکثر دانشجوهای پسر چون میدونن بعد درس باید خدمت برن و پس انداز جمع کنن برای عروسی کردن پس ازدواج رو به بعد موکول میکنن

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
خوش اخلاق و خوش برخوردم 

سن ازدواج خب رفته بالا

الان خیلی ها میترسن ازدواج کنن

بعدشم عزیزم 23 سنی نداری ک

نگران نباش ببین قسمتت کجاست

انشالله یه مورد خوب برات پیش میاد

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 
دیگه باید چی داشته باشم ؟! 

اصلا به این چیزا نیست که، من ۶سال دانشگاه بودم کلا از یه نفر خوشم اومد اونم از بس پولدار بود من چیزی نگفتم با خودم گفتم فکر می‌کنه به خاطر پولش رفتم سمتش.تموم شد برگشتم خونه،مهم این دل واموندس.

کاربر آقا:جامعه ای که برابری را هدفی والاتر از آزادی میداند،نه به برابری می‌رسد و نه به آزادی.