2777
2789
عنوان

دل نازکاااا بیاین 🌝😓🥲🥲🥲🥲🥲

25 بازدید | 10 پست

کیاااا دل نازکن

یه تو بهم بگن دلم میشکنههه

این روزام که همه پرخاشگر عصبی شدننن

دلم میگیرههه🥲 

چگونه دل نازک نباشیم؟؟؟؟ 🥲🥲

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

با هر آدمی نشست و برخواست نکنی 

توقع رفتار درست از همه نداشته باش 

به هرکسی زیاد محبت نکن که ازش انتظار جواب خوب داشته باشی 

اینها پایه هاست 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه اه از خودم متنفرم تندی اشکم میاد

جلوی همسر خیلی بده دیگه اشکم ارزش نداره

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
با هر آدمی نشست و برخواست نکنی  توقع رفتار درست از همه نداشته باش  به هرکسی زیاد محبت نک ...

👌👌👌👌👌👌

متاسفانه زیادی محبت میکنم 

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
اه اه از خودم متنفرم تندی اشکم میاد جلوی همسر خیلی بده دیگه اشکم ارزش نداره

منم زودی دلم میگیره اشکام میچکههه