2777
2789

پریودهام همیشه منظمه شاید ۲ یا سه روز اینوراونوربشه قرارلوده ۱۷ ام بشم ونشدم چیکارکنم یه دختر۱۶ ماهه شیرخوارهم دارم خیلی سخته برام مجددبارداری چکنم زودی پریودبشم

اینم بگم همش استرس دارم ۲_۳ روزه که عقب انداختم چندروزپیشم معده دردوکمردردداشتم

یعنی حامله ام😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باردار نیستی 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
چرامحافظت نکردی🥲

همیشه طبیعی جلوگیری میکردیم ویه هفته مونده به پریودی فک میکردم که احتمال بارداری صفرباشه همیشه همینجوربودخداکنه این باررو دست نخورده باشم...

بی بی چک بزن اگه شک داری  واینسی چیز میز بخوری یه وقتم باردار باشی به بچه آسیب برسه

منم باید ۱۷ میشدم نشدم بی بی منفی بود چند روزه دیگه تو خونه هررررچی زعفران و گل گاوزبان و رازیانه و زردچوبه و دارچین و ... بود همه رو خوردم روزی چند لیوان فقط دلدرد پریودی رو دارم و هیییییچ خبری نیست دیگه انقد بهش فکر کردم دیونه شدم 

مفهوم بدبختی اونجایی برام معنی شد که دختر ۵ سالم یه شب که باباش مثه خیلی وقتای دیگه مارو گذاشت و با دوستای عیاش و بی خانوادش رفت دور دور و گشت و گذار ،با چشمای معصومش تو صورت من نگاه کرد و گفت مامان غصه نخور من تو خیابون یه مغازه هایی دیدم که عروسکِ "آقا" میفروشن چشم و لب و دهن دارن دست و پا دارن کلاه هم رو سرشونه من فردا میرم یدونه اشو برات میگیرم تا دیگه شبا تنها نمونیم تو خونه و اون عروسکه با تو مهربون باشه و نازت کنه گریه اتم در نیاره 😔😔😔😔 اونشب فهمیدم مردونگی تو وجود بعضی مردا حتی از مانکن های مغازه ها هم کمتره اونا حداقل انقدی بدرد میخورن که احساس کنی کسی پیشت هست و تنها نیستی و اشکتم در نمیاره ...
همیشه طبیعی جلوگیری میکردیم ویه هفته مونده به پریودی فک میکردم که احتمال بارداری صفرباشه همیشه همینج ...

پس نیستی حتما دیگه

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
فکرنکنم باشی من قبل بارداریم همیشه ۲الی۳روزمونده به پریودی هام رابطه محافظت نشده داشتیم هیچوقتم بارد ...

دقیقا

مگراینکه برای قبل باشه که ازهمسرم پرسیدم ومیگه مطمئنه جز اون بارهیچ دفعه ای نبوده...منم سر شکم اولم دقیقا ۲ سال به همین روش بودم وباردارنشدم...این بارشوک شدم

حالایابرای استرسه یاشیردهی

یاگزینه اخر😔

دلم میخوادگریه کنم همین فقط