2777
2789
عنوان

مسابقه بی نهایت شو

4039 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من تو مسابقه بی نهایت شرکت کردم و الان کوله پشتی برنده شوم که قیمتش ۵۸۰ هزاره ولی میتونم بن خریدش رو بگیرم و ۲۰۰ هزار دیگه بزارم روش و ساعت هوشمند بیارم ساعتش ۷۸۰ هزاره  حالا مشکل اینه نگفته مدل ساعت چیه و فقط گفته بلوتوث داره سیم کارت خور نیست جی پی اس هم نداره و... حالا میترسم پول بدم ساعت رو بیارم ولی ساعته ارزشش از ۷۸۰ هزار کمتر باشه مثلا قیمتش تو سایت ها ۵۰۰ هزار باشه

به نظرتون چیکار کنم؟ کسی میدونه تو دوره سوم قیمتی که تو سایت برای خرید ساعت دادن چقدر بوده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم چجوری میتونم منم شرکت کنم؟ منظورم این هست که فقط ثبت نام کافیه یا باید کار دیگ ای انجام بدم؟

سلام عزیزم سرچ کن سایت بی نهایت شو بعد وارد سایت شو ثبت نام کن دورش تابستان شروع میشه تازه امسال جایزه های خفن تری گذاشتن مثل اسکوتر و نیم ست طلا و...