2777
2789
اره  این خوبه      زیادم بخوای بهش بپیچی  پررو میشه  

آره خدایی بی جنبه ان این مرداااااا

اندازه نگه دار که اندازه نکوست...                                                                         هم لایق دشمن هم لایق دوست💜
بچه داری یانه؟

ن عزیزم 

ولی تا چن ماه دیگه میخوام اقدام کنم الان آزمایشای قبل بارداری رو دارم انجام میدم

اندازه نگه دار که اندازه نکوست...                                                                         هم لایق دشمن هم لایق دوست💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خدایی بی جنبه ان این مرداااااا

یه کار از رو عشق و علاقه انجام بدی     خوششون بیاد دیگه میگن  آره همیشه باشه انجام بده   میخواد بخوابه شوهرم میاد سرش میزاره رو پام میگه سرم بخوارون تا خوابم ببره  

یه کار از رو عشق و علاقه انجام بدی     خوششون بیاد دیگه میگن  آره همیشه باشه انج ...

خخخخ  

اولش دوس دارن بعدش میشه وظیفهههه انجام ندی طلبکارم میشن😒

به سلامتی و دل خوش باشه عزیزم 

فدات شم 😘 

شما چی بچه نداری؟! 

قربونت  چرا من یه فسقلی دارم  الانم خوابه تنهام

عزیزمممم خدا حفظش کنه ❤️ 

اصن تنهای برات مهم نباشه عزیزم منکه همشششش بیکارم خونه. نظافت خونه که تموم میشه ریمکس شاد میزارم یه ساعتی میرقصم🤣بعدش کتاب میخونم اصن نمی‌فهمم چطوری روزام شب میشه شوهرمم خیلیییی دیر میاد یک شب دست تنهام هست یکسره خودش وایمیسته ولی دیگه عادت کردم، سعی میکنم خیلیییی کم بهش زنگ بزنم چون تعقیر رفتارشو دیدم وقتی خیلی بفکرش بودم همش زنگ میزدم 

عزیزمممم خدا حفظش کنه ❤️  اصن تنهای برات مهم نباشه عزیزم منکه همشششش بیکارم خونه. نظافت خونه ک ...

ممنون  اتفاقا منم با دخترم آهنگ  میزاریم و میرقصیم مامان شادی هستم برا دخترم 

ممنون  اتفاقا منم با دخترم آهنگ  میزاریم و میرقصیم مامان شادی هستم برا دخترم

بهترین کارو میکنی، اصلا هم دلت برای شوهر تنگ نشه عزیزم 

عوض دلگرمی که میخوای بهش بدی زنگ نزن یه پیام خسته نباشید خیلی قشنگ بده البته هر روز ن، درعوض هر وقت از سرکار میاد حتی اگه حوصله نداشتی استقبال گرمی ازش بکن

من تا چن ماه پیش هیچی بلد نبودم بخدا تازگیا یکم راه افتادم که باید مردا رو پروووو نکنی چون یبار که پرو بشن تمومههههه 

بهترین کارو میکنی، اصلا هم دلت برای شوهر تنگ نشه عزیزم  عوض دلگرمی که میخوای بهش بدی زنگ نزن ی ...

امروز که از سر کار اومد  بدون اینکه بگم  دلم تنگ شده بود یه آرایش خوشگل کردم و به جا اینکه ایفون بزنم رفتم خودم در باز کردم   اینم یه جور ابراز علاقه اس و رفع دلتنگی  بیشترم تو ذهنش میمونه

امروز که از سر کار اومد  بدون اینکه بگم  دلم تنگ شده بود یه آرایش خوشگل کردم و به جا اینکه ...

دقیقاااااا👍👍👍