2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق تون پایدار عزیزم

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
من دیوانه وار عاشقشم   دست خودمم نیس خیلی دوسش دارم قبل اینکه باهم ازدواج کنیم عاشقش بودم هشت س ...

الانم زیادبهش دوست دارم واینانگومیگن مرداجنبشوندارن.من خودمم خیلی شوهرمولوس میکنم ودوستش دارم ولی زیادیش خوب نیست

خودتودوست داشته باش❤
الانم زیادبهش دوست دارم واینانگومیگن مرداجنبشوندارن.من خودمم خیلی شوهرمولوس میکنم ودوستش دارم ولی زی ...

اون  معمولن بیشتر من میگه و اینکه  هرموقع باسه طوری رفتار  نمیکنم که  خیلی دلتنگتم و اینا در حد معمولی  آره مردا باید بیان طرف ما تا اینکه ما بریم  ولی خوب  بالاخره میرن سرکار واسه ماها  یه ذوق داسته باشن کار کنن

منکه زیاااد دلم براش تنگ میشد همش زنگ میزدم بعضی اوقاتم میرفتم پیشش سوپر مارکت داره بعد یه مدت دیدم همه چی داره برعکس میشه و یکم تاقچه بالا میزاره؟!!!! 

الان دیگه ن زنگ میزنم ن میرم پیشش هر یه ساعت دوساعت زنگ میزنه خودش  🤣🥴🥴

اندازه نگه دار که اندازه نکوست...                                                                         هم لایق دشمن هم لایق دوست💜
منکه زیاااد دلم براش تنگ میشد همش زنگ میزدم بعضی اوقاتم میرفتم پیشش سوپر مارکت داره بعد یه مدت دیدم ...

اره  این خوبه      زیادم بخوای بهش بپیچی  پررو میشه