2777
2789
عنوان

کسی عمل prk انجام داده؟ میشه ی لحظه بیاین چندتا سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2876 بازدید | 25 پست
سلام شما چند وقتیه عمل کردین؟  اون قطره ای که موقع معاينات توچشم میریزه براشما هم ریخت؟

دقیق ی ساله ک عمل کردم، معاینات قبل عمل، یا بعدش؟ 

اگه منظورت بعد از عمله، ن من هربار ک میرم واسه چکاپ قطره نمیریزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من گفتن بعد یه ربع دوباره بینایی سنجی کن  فقط من الان شک دارم که یه ربع شده بود یانه؟

فکر کنم تو معاینات قبل عمل رو میگی، ک هر چند دیقه یبار ی قطره میریزن، واسه اینک مردمک گشاد بشه واسه معاینه

نگران نباش،من حتی قبل اینک برم اون معایناتو انجام بدم، همون جلسه اول ک دکتر با دستگاه دید، گف عمل میشه

خوده دکتر همون اول میفهمه.فقط مراقبتای بعد عمل رو انجام بده حتی شده بیشتر ازون چیزی ک دکتر میگه.

فکر کنم تو معاینات قبل عمل رو میگی، ک هر چند دیقه یبار ی قطره میریزن، واسه اینک مردمک گشاد بشه واسه ...

اره دقیقا معاينات قبل عمل بود 

وای استرس گرفتم من از دوسال قبل تا الان گفت 25صدم تغییر داشتی، تغییر کمی هست عکسا رو نگاه کرد گفت میتونی عمل کنی، ولی بازم استرس گرفتم نکنه باز بعد عمل دوباره چشام ضعیف بشه، مال شما برنگشته؟ 

اره دقیقا معاينات قبل عمل بود  وای استرس گرفتم من از دوسال قبل تا الان گفت 25صدم تغییر داشتی، ...

منم از 5سال پیش مث شما 25صدم ضعیف تر شده بود

نمیدونم هنوز اثر عمله، یا ن

ولی یکم تاره دیدم،اشک مصنوعی میریزم خوب میشه یکی دو دیقه باز همونجوریه

یا مثلا وقتی میرم بیرون همه چیو واضح میبینم، تو فضای بسته یا شب، دیدم واضح نیس نمیدونم دلیلش چیه

بعد عمل های اصلاح دید چشم مثل لیزیک، لازک و...هر چهار ماه یا حداکثر شش ماه یکبار برای معاینه چشم هایتان به چشم پزشک مراجعه کنید که اگر  متوجه شدید که ضعف بینایی دوباره به سراغتان امده و شماره چشمانتان کم کم داره برمیگرده باید به چشم پزشکانی که عمل CCL انجام می دهند مراجعه کرد تا با این عمل شماره چشم تثبیت شود. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت پاسخ سوال هایتان، در سایت هایی با این عنوان جستجو انجام بدید یا در این خصوص با چشم پزشک مشورت کنید.

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

منم از 5سال پیش مث شما 25صدم ضعیف تر شده بود نمیدونم هنوز اثر عمله، یا ن ولی یکم تاره دیدم،اشک مصن ...

منم همون طوری ام کاشکی عمل نمیکردم ۴ماهه اما پشیمونم بشدت چرا همه انقد تعریف میکنن من ۲۵صدم ضعیفه ممکنه عینک بزنم خوب بشه