الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکر کنم تو معاینات قبل عمل رو میگی، ک هر چند دیقه یبار ی قطره میریزن، واسه اینک مردمک گشاد بشه واسه ...
اره دقیقا معاينات قبل عمل بود
وای استرس گرفتم من از دوسال قبل تا الان گفت 25صدم تغییر داشتی، تغییر کمی هست عکسا رو نگاه کرد گفت میتونی عمل کنی، ولی بازم استرس گرفتم نکنه باز بعد عمل دوباره چشام ضعیف بشه، مال شما برنگشته؟
بعد عمل های اصلاح دید چشم مثل لیزیک، لازک و...هر چهار ماه یا حداکثر شش ماه یکبار برای معاینه چشم هایتان به چشم پزشک مراجعه کنید که اگر متوجه شدید که ضعف بینایی دوباره به سراغتان امده و شماره چشمانتان کم کم داره برمیگرده باید به چشم پزشکانی که عمل CCL انجام می دهند مراجعه کرد تا با این عمل شماره چشم تثبیت شود. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت پاسخ سوال هایتان، در سایت هایی با این عنوان جستجو انجام بدید یا در این خصوص با چشم پزشک مشورت کنید.
احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.