2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن راهنماییی لطفا

69 بازدید | 35 پست

سلام بچم دوسالونیمه س، سه روزه پوشکش نکردم ولی نمیگه و شلوارشو خیس میکنه،مشکلش اینه دوس نداره بشینه تو سرویس بهداشتی و از شلنگ بدش میاد😢😢😢چیکا کنم؟؟؟ امروز سرش داد زدم نیم ساعت باهاش بازی کردم هرکاری کردم ننشست که بشورمش خودشو کثیف کرده بود عذاب وجدان دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچم دوساله اس دارم کمکم میبرمش تا با محیط دستشویی آشنا بشه.اتفاقا اون میشینه و خوشش میاد ولی بهش میگم جیش کنه هنوز خیلی نمیدونه منظورمو..بهتره قبل از اینکه بخواد توی مای بیبی کثیف کنه هر از چند دقیقه ببری دستشویی بنشونی تا خودشو تخلیه کنه..یعضی بچها دیر متوجه میشن.باید مدارا کرد

منم همینم .دست خودم نیست . مشکل متم اینه.

من اصلا سرش داد نمیزنم ولی خیلی امروز روم فشاراومد عصبی شدم دیگه نیم ساعت باهاش بازی کردم شعر خوندم شلنگ دادم اب بازی کرد ک بشینه  ننشست میگفت مث نی نی بغلم کن کمرشورش کنم

تشویقش کن،تنبیه اصلا.شاید یکسال هم طول بکشه،صبوری کن.بالاخره درست میشه.پسرم هنوز هم گرم بازی که بشه قبل رفتن به سرویس ،تو راه میزنه🥴چه کنیم،صبور باش

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

دختر منم ۲ سال و نیمشه

دارم فعلا آمادش میکنم و یادش میدم ولی هنوز پوشکش میکنم چون آمادگی کامل نداره

تو رو خدا دعواش نکن یه چند ماه بیشتر پوشک شه چه اشکالی داره

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
منم میگم کنار کاسه بشینه یا روی این لگن بچگانه های مخصوص 

ن لگن نیاز نی خودت بشین رو کاسه بچتم کنار خودت و کنار کاسه

ک ببینه تو نسشتی رو کاسه و چیزی نشد

بعد ی مدت خودش عادت میکنه

آیفون تصویری هستم با اجازتون
منم بچم دوساله اس دارم کمکم میبرمش تا با محیط دستشویی آشنا بشه.اتفاقا اون میشینه و خوشش میاد ولی بهش ...

از ابتدا مشکلش همینه دوس نداره بره بشینه مشکلش همینه وگرنه ببخشید میدونه که داره جیشش میاد چون سریع میره یه گوشه یا من پیشش باشم میگه برو برو

دعوا نکن.  از لگن شروع کن. اگرم نشد آمادگی نداره بزار چند وقت دیگه نه خودتو اذیت کن نه اونو

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   

قبل از پوشک گرفتن حتما ذهنشو اماده کنید اگه دختر با خودت ببر دستشویی من خیلی راحا گرفتم از دوساگلی بردم دستشویی ۲۶ ماهگی کم خراب کاری کردی اما دیگه راحت شد حتی تو خود سرویس رفت خودشو میشوره

دختر منم ۲ سال و نیمشه دارم فعلا آمادش میکنم و یادش میدم ولی هنوز پوشکش میکنم چون آمادگی کامل نداره ...

😔😔😔😔😢😢😢انقد که بقیه گفتن منم پوشکو قط کردم حالام اشتباهه که باز دوباره پوشکش کنم چشم از امروز دیگه واقعا دعواش نمیکنم

از ابتدا مشکلش همینه دوس نداره بره بشینه مشکلش همینه وگرنه ببخشید میدونه که داره جیشش میاد چون سریع ...

اشکال نداره هرچی بیشتر ببریش بیشتر حس راحتی میکنه و ممکنه یمدت خودش بره تو زیاد بهش عجله نکن.