2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوزکه نتایجش نیومده

اگه برنده بشی پیامک واست میاد 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

نمیدونید چند وقت یکبار قبت نام مشه کرد ؟،

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
تو کدوم دسته بندی باید ببینی؟؟؟ شما طرح مادران ثبت نام کردی؟ 

طرح مادران چند روز دیرتر نتیجش میاد اول میرن از ثبت احوال استعلام میگیرن 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
طرح مادران چند روز دیرتر نتیجش میاد اول میرن از ثبت احوال استعلام میگیرن 

من دوسال پیش تیگو 5به نامم بود، یارانمم قطع کردن هنوز از نامم خارج نکردم با اینکه فروختیمش، بخاطر همون فک کنم برنده نمیشم🥴