2777
2789

دوستان شما چیکارمیکنید که حوصلتون سر نره...من ماه دوم بارداری ام دکتر گفته بیرون نرم استراحت کنم ..من ادم فعالی ام و الان که همش خونه ام خیلی حوصلم سرمیره کلافه میشم اعصابم خورد میشه..چیکارکنم!؟🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب تربیت فرزند بخون، اگه خیاطی یا بافتنی بلدی برای نی نی لباس بدوز، نی نی که به دنیا بیاد تا یه مدت کمتر وقت آزاد پیدا میکنی از الان کاری که فکر میکنی بعدا وقتشو پیدا نمیکنی انجام بده یا مهارتی که دوست داری رو یاد بگیر

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕
کتاب تربیت فرزند بخون، اگه خیاطی یا بافتنی بلدی برای نی نی لباس بدوز، نی نی که به دنیا بیاد تا یه مد ...

والا خیاطی و بافتنی اصلا بلد نیستم چون علاقه ای بهش ندارم....نمیدونم واقعا چیکارکنم این روزا بگذره...مامانم میگه به اینده فکرکن و اینارو تحمل کن،اما دوستدارم یجوری ام مشغول بشم 

والا خیاطی و بافتنی اصلا بلد نیستم چون علاقه ای بهش ندارم....نمیدونم واقعا چیکارکنم این روزا بگذره.. ...

کتاب بخون دوره تربیت فرزند شرکت کن

این دوره هارو کجا میتونم شرکت کنم؟ انلاین هم هس؟ چون بیرون نمیتونم برم

آره آنلاینه اگه اینستا داری پیج حمید کثیری، محیا سادات منصوریان رو دنبال کن دوره های مختلف میذارن و هر دو واقعا عالین