2777
2789
عنوان

کادوی زایمان

558 بازدید | 54 پست

بچه ها سلام میخواستم ببینم خواهر برادر های خودتون و شوهرتون و پدر مادر هاتون برای بدنیا اومدن بچه ها چ کادویی بهتون دادن اگر پول بوده چقدر بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده خودم هیچ . چون مادرم بی سرپرسته و بچه هاش ک خاهر و برادرهامن کوچیکن .

خانواده همسرمم فقط خاهر شوهرم ۱۰۰ داد پارسال 😒با اوضاع توپ مالی 😧

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

من تازه زایمان کردم شوهرم گوشواره طلا ،مادر شوهر الگو بچگانه طلا ، مادرم یک میلیون داداش بزرگ‌یک میلیون داداش کوچیکه ۵۰۰ خواهر ۵۰۰ برادر شوهر بزرگ ۲۰۰ برادر شوهر کوچک ۴۰۰ خواهر شوهرا هنوز نیومدن دیدنم

آرتینم رویای قشنگی که زود تموم شد  

پدرم سیسمونی کامل تخت کمد اسباب بازی و روروک و کریر و کالسکه و این چیزا.. 

داداشم لباس برا بچم و ی عروسک ک 300 داده بود البته اون موقع عقد بودن با زنش خواهرم 300 تومن برادر شوهر ی میلیون و نیم چون ما برا بچش دستبند طلا خریدیم دنیا اومدنی و مادر شوهر و پدر شوهر عزیزم نور چشم هایم هیچی.. 😁😑

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

سال ۹۳ زایمان کردم. یکی از خواهرام پلاک و زنجیر. یکی دیگه یه دستبند برادرمم یه پلاک. مادر شوهرم نیم سکه . خواهر شوهر و برادر شوهرم با هم یه گردنبند اسم بچم. بابامم ۵۰۰تومن پول داد البته چون ۱۱میلیون هم سیسمونی شده بود دیگه بیشتر نداد.

سلام 

خواهربرادرای خودم هر کدوم یه تیکه طلا در حد ۴-۶ تومن .البته کادوهای کوچیک هم دارن عروسک و جوراب و این چیزا

پدر مادرم هم النگو و یه سری وسایل مثل مینی واش و لباس و ... خریدن 

برادر شوهرم ۳۰۰ هزار تومن :) خواهرش هیچی

پدرمادرشم یه لباس خونگی ۸۰ تومنی 😀