2777
2789
عنوان

کادوی زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 54 پست
اوووف چ خانواده شوهر خفنی دار دمشون گرم واقعا پس وضع مالیتون خوبه ک این رقما چیزی نیست من تعجب کردم ...

خخخ نه در اون حدم نیستیم

همین ینفر انقد کادو داد

مجرده ماشاالله درامدش خوبه

کله ش هم باد داره😅

اولین برادرزاده ش هم بود

ما استرس گرفتیم چطور بعدا جبران کنیم

قربونت عزیزم😘همچنین

کاربر سال ۹۸ /متولد ۸٠/پسر کوچولوی نازم عشقمه😍/ یه دخمل تو راهی ام داریم😍

بچه اولم دوازده سال پیش بابام یه النگو پهن فنری گرفت براش اون موقع شده بود 170 هزار تومن.  برادرمم براش یه گوشواره گرفت. پدرشوهرم زحمت کشید پنجاه داد خواهر شوهرم انگشتر گرفت براش 

برای پسرمم پنج ماه پیش بدنیا اومد. بابام یک میلیون کادو داد برادرم. پونصد.  عموهامم هر کدوم پونصد دادن عمه خودم زنجیروپلاک گرفته بود براش.  خواهر شوهرم هم پلاک دخترش هم یه پلاک. پدرشوهرم سیصد 

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاله اینقدر داشته باشی بهترینارو براش انجام بدین👌🏻

فدای تو❤

الان باردارم، شوهرم میگفت دیگه چیزی نذاشته بمونه برا بعدی میخواد چی بگیره😂😂😂 گفتم دعا کن دختر باشع😁طلا بگیره😂

بچه ها توقعم داره میره بالا با این کادوهاتون😒

ببین من پدرشوهرم خسیسه ببینی گفتم کادوش چجوریه. فقط یکی از خواهر شوهرم خوبه مثله خودمون کادو میده. خدایی منم براش کم نزاشتم 

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 
بچه ها توقعم داره میره بالا با این کادوهاتون😒

نه  اصلا مقایسه نکن عزیزم

مثلا من دیدم بعضی ها شوهراشون طلا به خودشون کادو میدن، 

سمت ما اصلا کسی از اینکارا نمیکنه

من خودم ب شوهرم گفتم یه انگشتر با اسم پسرم بگیره خیلی ام سبک میشد

ک ماه اخر مشکل برام پیش اومد همه پولمون رفت

نه  اصلا مقایسه نکن عزیزم مثلا من دیدم بعضی ها شوهراشون طلا به خودشون کادو میدن،  سمت ما ...

منم شوهرم هم گوسفند گرفت هم یه تک دست پهن گرفت برام 

نه  اصلا مقایسه نکن عزیزم مثلا من دیدم بعضی ها شوهراشون طلا به خودشون کادو میدن،  سمت ما ...

انشاله بخری عزیزم 

والا اره خیلییی ها دیدم شوهرشون براشون طلا های خوب کادو میخرن خوشبحالشون