2777
2789
عنوان

سقط جنین

32 بازدید | 5 پست

من تقریبا یک ماه و خورده ایه که بچه سقط کردم بدون خوردن دمنوش و دارو توی شیش هفتگی خود به خود سقط شد تا ده روز خون ریزی داشتم بعد ده روز پاک شدم . تقریبا ۲۰ روز بعدش پری شدم  . پریودیمم مثل قبل دقیق سر ۷ روزه تموم شد الان به نظرتون برم سونو بقایا . الان ن درد دارم ن لکه بینی سر موقع هم پری شدم به نظرتون لازمه برم سونو بقایا؟؟؟

عضو گروه بنفش....وزن اولیه ۷۰😮....هدف اول ۶۵.😌...هدف دوم..۶۰😊.......هدف سوم ۵۶....😍تاریخ شروع رژیم۱۱ ابان.   سایز ها..دور ناف:۹۰🙄دور سینه:۹۸😑دور شکم۹۵.دور بازو:۳۱🤨دورمچ دست۱۶😶رور باسن:۱۰۴😮دور ران:۶۱😐دورساق پا:۴۰☹️دور مچ پا:۲۵.😟تا سن ۲۶ سالگی به تمام ارزوهام میرسم . میدونم حال و روزم روز به روز عالی میشه و به طور شگفت انگیزی سلامتیمو به دست میارم میدونم که تا اخر عمر شاکر خداوندم که بهم سلامتیمو برگردوند..من صاحب فرزند زیبا و سالمی میشم و از طعم مادر بودن لذت میبرم. تو زندگیم عشق و از طرف همسرم احساس میکنم.میدونم تا اخر عمر در کنار همسرم و بچه هام بهترین زندگیو سپری میکنم. خداجونم شکرت .برای برآورده کردن تمام آرزوهام مخصوصا سلامتی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.