2789

به خودش زیاد محبت کردم خوبی هامو نمبینه

هیچ کاری هم نکنم براخانوادم میخواد سراز کارشون در بیاره و فضولی کنه و چیز بهونه کنه دعوا را بندازه

چکار کنم آدم بشه

بی توجهی کنم بدتر میکنه انگار بچست من مادرش

هیچ کاری نمیشه کرد تازه بدتر هم میشه

این ادما حسود و مریضن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر رفتارش شبیه پدر منه نسبت به مادرم. خدا به دلت آرامش بده فقط چون با افزایش سن بدتر هم میشن مگه اینکه از الان فکری کنی (مشاوره و...)

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

هیچوقت آدم نبوده و نمیشه کمبود محبت از خانواده داشته

این مورد هارو باید با زبون نگه داشت یا محبت ک میکنی به روشون بیاری. مادر من با اینکه شاغل و کمک خرجه و کل کارای خونه رو انجام میده ولی محبت کلامیش بیشتر سمت ما بچه هاست و خونواده خودش پدرم بسیار گله میکنه انگار بقیه کارها به چشمش نمیاد. خلاصه که باید زبون چاخان داشته باشی😄

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤