2777
2789
عنوان

سوال دارم لطفا جواب بدید

14 بازدید | 19 پست

بنظرتون سرنوشت هر کسی طبق خواست ونظرخدا نوشته میشه یاطبق اعمال ورفتار وافکارخودمون(قانون جذب)؟یعنی زندگی وسرنوشت هرکسی چجوری پیش میره بنظرتون؟؟

اگه کتابی خوندید

اگه تجربه شخصی داشتید

ویااگه سرنوشت کسی روباچشم دیدید 

حتما برام بنویسید 

دوست دارم نظراتتونو ببینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقدیر هر کس از قبل نوشته شده وطبق همون زندگیمون پیش میره منتهی به هر کس قدرت تفکر واختیار داده شده که با علم واختیارخودمون برای خودمون تصمیم بگیریم وعمل کنیم  ..وهر کاری بکنیم همون در تقدیر نوشته شده مثلا فلانی در فلان تاریخ فلان کار رو با اختیار خودش انجام میده واین در علم خداوند که همون لوح محفوظ هست وجود داره

خداوند در قران كریم می فرماید:(مَا أَصَابَ مِن مُّصِيبَةٍ فِي الْأَرْضِ وَلَا فِي أَنفُسِكُمْ إِلَّا فِي كِتَابٍ مِّن قَبْلِ أَن نَّبْرَأَهَا) «هر مصیبت و بلایی که به زمین یا به شما می‌رسد، پیشتر در لوح محفوظ ثبت و ضبط شده است». قلم رفته و کاغذها جمع شده اند و کار، فیصله شده است وتقدیرها و رخدادها، همه نگاشته شده اند.

تقدیر هر کس از قبل نوشته شده وطبق همون زندگیمون پیش میره منتهی به هر کس قدرت تفکر واختیار داده شده ک ...

پس یعنی، میگی همه چیز دست خداست وافکارواعمال ما خیلی دخیل نیست.درسته؟؟

خداوند در قران كریم می فرماید :(مَا أَصَابَ مِن مُّصِيبَةٍ فِي الْأَرْضِ وَلَا فِي أَنفُسِكُمْ إِلّ ...

ممنونم ازت که طبق قران بهم گفتی

خیلیا معتقدن زندگی طبق فکرخودت پیش میره باذهنت جذب کن خیلی چیزارو.من نمیدونم چقددرسته 

پس یعنی، میگی همه چیز دست خداست وافکارواعمال ما خیلی دخیل نیست.درسته؟؟

ا

نه اتفاقا 

مساله تقدیر یکم پیچیده هست... هر کاری با افکار واختیار خودمون بکنیم همون کار در تقدیر نوشته شده چه کار خوبی باشه چه بد نوشته  شده ولی راه درست رو  خداوند به  ما نشون داده وما خودمون راهمون رو انتخاب میکنیم 

یک آیه قرآنی هست که خدواند می‌فرماید خودتون  رو با دستان خود  به هلاکت نندازید ..پس می‌فهمیم تقدیر دست خودمونه