2777
2789
عنوان

کیا تجربه پزشک قانونی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3926 بازدید | 119 پست

استاتر به پزشکی قانونی بگو باکره ای 

بزار ببینیم واقعا میفهمن یا نه.

جوابشو اینجا بگو

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باکره بودم معاینم کرد...

منم معاینه کرد

کسی که عروسی کرده باشه هم معاینه میکنه مگر اینکه بچه داشته باشه

مورد داشتیم طرف عروسی کرده بود به اجبار،اتاقش از شوهرش جدا کرده بوده باکره بوده

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

اولا بدنه خودت بوده تصمیم گرفتی رابطه داشته باشی وداشتی به خانواده پدری مادری چه ربطی داره خرجتو میدن ؟ هر کس هر جور دوس داره بهت نگاه کنه راجع بهت فکر کنه برات مهم نباشه عقد بودی وقتی اسمت رسما تو شناسنامه کسی بره اسمه کسی رسما بیاد تو شناسنامت دیگه میتونستی رابطه داشته باشی یا ن ...پزشک قانونیم بری معاینه میکنن

عزیزم واقعا فک کردی پزشک قانونی واسه همچین چیزی اصا وختش اختصاص میده؟

نمیدونم دارم از شما میپرسم من زورم میاد مهریمو نصف بهم بدن همینجوریم ۱۱۴تا بیشتر نمیدن

وزن قبل:۸۲    
استاتر به پزشکی قانونی بگو باکره ای  بزار ببینیم واقعا میفهمن یا نه. جوابشو اینجا بگو

من فکر میکنم نمیفهمن

منو معاینه کرد فکر کنم نفهمید ازم سوال پرسید

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...