2777
2789
عنوان

اختلاف همسرم با خانوادم

1675 بازدید | 27 پست

سلام دوستان 

شوهر من اخلاقی داره که همیشه پشت خانوادم و فامیلم بد وبیراه‌ میگه و تحقیرشون میکنه در حدی ک یه موقعی خودم باورم شده بود و میگفتم خدایا چرا توی ای خونواده به دنیا اومدم، درحالی که واقعا آدمای بدی نیستن 

دوتا برادر دارم ک از خودم کوچکتر یکی 21-22 ساله و یکی 16 

قبلا همسرم میومد خونمون تو‌روی خوانوادم خوب بود اما پشت سرشون همش بد میگفت تا یه بحثی پیش اومد و قهر کرد و گفت دیگه نمیام 

دیشب بعد از دو سه ماه امد خونه مادر بزرگم برادرام اونجا بودن و بهش سلام نکردن اونم بخاطر اینکه شوهرم خودش نگاهشون نکرد اصلا خب اونا هم چیزی نگفتن !!! 

اما همین که نشست شروع کرد به من پیام دادن که فکر میکنن کی هستن و ‌... گاو هستن و... 

بعدش هم با من سنگین شد ... 

چکنم به نظرتون کلافه شدم 

برادرام بچه هستن واقعا خیلی چیزا رو متوجه نیستن 

و من مدام باید بخاطرشون حرف بشنوم‌و اذیت بشم 

شوهرم هم کینه ای و بد اخلاق‌...

شوهرت خیلی خیلی اخلاق مزخرفی داره

انتظار داری با این اداواطوارش بهش احترام بذارن؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

شوهرت و پرو نکن اجازه نده پشت خانواده ات حرف بزنه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه اکثر مردا فکر میکنن میتونن هرتوهینی دلشون میخاد کنن ولی ب خانواده خودشون نمیشه کوچک ترین چیزی گفت شماهم وقتی ارومه باید بهش بگین احترام خانوادتو دارم توهم سعی کن همینجور باشی وگرنه مثل خودت میشم

به یه ورتم نباشه حرفای شوهرت.    تو از اون طلبکار باش رو نده یه مدت اینجوری کنی درس میشه 

هیچ وقت نباید یه زن بذاره شوهرش به خانوادش توهین کنه حتی اگه بد باشن  

چون انگاری به خود تو توهین کرده شخصیتت میاد پایین

اون گفتنی توام دوبرابرشو از خانوادش بگو دهنشو ببند

چطور اجازه میدی توهین کنه؟ از گاو و ... استفاده کنه؟؟

یه چندسال بگذره دیگه نمایشی هم کسی بهش احترام نمیذاره و تنها میمونید

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
به یه ورتم نباشه حرفای شوهرت.    تو از اون طلبکار باش رو نده یه مدت اینجوری کنی درس میشه&n ...

الان این راهنمایی بود مثلا؟  اگر کسی به ناحق توهین کنه درسته حرف شما اما گاهی خانواده آدم مقصرن مثل همین موضوع . شوهر اسی هم بزرگ تر بود و هم مهمان . پس درست بود برادر هاش  احترام  بذارن و سلام کنن . 

الان این راهنمایی بود مثلا؟  اگر کسی به ناحق توهین کنه درسته حرف شما اما گاهی خانواده آدم مقصرن ...

دیگه خسته شدن از این اخلاقش 

مگه برده هستن هر چی این داماد متوقع بگه اونام بگن چشم

الان این راهنمایی بود مثلا؟  اگر کسی به ناحق توهین کنه درسته حرف شما اما گاهی خانواده آدم مقصرن ...

توهین کردن شوهر به خانواده آدم درس نییییس به هیچ وجهی 

اگه از رفتارشون ناراحت شده میتونست با احترام بگه مثلا از اونا بزرگ‌تره باید حرف دهنشو بفهمه.    واسه زنش ارزش قائل باشه  با خانوادش توهین کنه اینم جلوش واینسه فردا به زنشم توهین میکنه 

باید رفتاری در مقابلش بشه که مرد با جون و دل بی احترامی رو احساس کنه از سری بعد حالیش باشع با احترام حرف بزنه