2777
2789
عنوان

روز ۱۵ انتقال جنین

11065 بازدید | 19 پست

سلام امروز ۱۵ انتقالم هست بی بی نزدم فردا دکترم گفته ازمایش بده و روز ۲۰ انتقال الان شرایط خانواده این شده ک فردا بریم شهرستان موندم اگر برم امروز ازمایش بدم زوده?

بده آزمایش، معلومه الان.

همینجا به من بگو جوابشو😍

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
بده آزمایش، معلومه الان.  همینجا به من بگو جوابشو😍

مهدیس جان باور کن احساس استرسش عین کنکوره. عین شب  خواستگاریه .یعنی احساس بدیه.شمام انتقال.داشتید?

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهدیس جان باور کن احساس استرسش عین کنکوره. عین شب  خواستگاریه .یعنی احساس بدیه.شمام انتقال.داشت ...

آره عزیزم منم داشتم.

روز ۱۲ انتقال خودم یواشکی رفتم بی بی چک گرفتم زدم، چون شوهرم نمیخرید، با ترس و لرز و تپش قلب زدم و دیدم ۲خط شد، فقط تنهایی تو دسشویی جیغ میکشیدم. چنین لحظات خوشی رو برات آرزو میکنم

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
آره عزیزم منم داشتم. روز ۱۲ انتقال خودم یواشکی رفتم بی بی چک گرفتم زدم، چون شوهرم نمیخرید، با ترس و ...

عزیزم چقدر حستو درک کردم یا خدا این حسو به منم هدیه کن

برای من منفی شد😭😢

عزیزم غصه نخور.

منم اولین انتقالم منفی شد و دنیا برام تیره و تار شد بخدا... داغون بودم به معنای واقعی، اما دوباره روبه راه شدم و رفتم انتقال.

من انتقال اولم کامل استراحت کردم و ازجام تکون نخوردم، اما انتقال دوم زندگی و خوراک عادی مثل قبلم رو داشتم و بهش فکر نمی کردم. اولی منفی و دومی مثبت شد.

برای هیچ کدوم هم علائمی نداشتم

عزیزم غصه نخور. منم اولین انتقالم منفی شد و دنیا برام تیره و تار شد بخدا... داغون بودم به معنای واق ...

خیلی ناراحتم دو هفته سرکارم نرفتم کلی کارم عقب افتاد اما استراحت مطلقم نبودم کارم میکردم نمیدونم چرا خدا نخاست

صبح میری ازمایش و جواب مثبتتو ب ما میدی و تو خوشحالیت شریک میشیم ب دلت بد راه نده

اینقدر گریه کردم که نگو.چقدر این مدت با خودم فک کردم اسم انتخاب کردم واقعا چرا نمیشه?

اینقدر گریه کردم که نگو.چقدر این مدت با خودم فک کردم اسم انتخاب کردم واقعا چرا نمیشه?

خب این گریه کردنات کارو خراب میکنه

خودتو با فیلم دیدن و مهمونی مشغول کن

بزار خدایی نکرده آزمایشت منفی شد بعد گریه کن هنوز خداروشکر امید هست پس ناامیدی رو بزار کنار و ب چیزایه خوب فکر کن