2777
2789
عنوان

بچم نمیخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 61 پست
وای عادت به گهواره داره؟ اگه چراغ روشن کنی باهاش بازی کنی فایده نداره؟اخلاقش که خوب شد بخابونیش؟

اره بدون اون نمیخوابه نه چراغ روشن کردم حته چشاش هم باز نکرد فقط جیغاش بیشتر شدن 

وای دقیقا مثل چند وقت پیش پسر منم همینطور شده بود منتهاش پسر من نزدیک ب سه ماه از بچه شما کوچیکتره ب ...

نمیدونم والا اون اصلا عادت نداره از وقتی سه ماهش شد شبا راحت میخوابید تو طول روز هم بازی میکرد الان چند روزه وقتی میخواد بخوابه یکم ازیتم میکنه ولی امروز کلا نخوابید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی😄😍 درکت میکنم سرم اومده

اخه من مشکلی ندارم اون تا سه ماهگی اصلا نمیخوابید تا صبح من مراقبش بودم بعد من میخوابیدم اون پیش مادرشوهرم میموند ما باهم زندگی میکنیم اما امروز شوهرم روزکاره پنج باید بره سرکار تا الان هم نخوابید 

اخه من مشکلی ندارم اون تا سه ماهگی اصلا نمیخوابید تا صبح من مراقبش بودم بعد من میخوابیدم اون پیش ماد ...

غير تحمل چ ميشود كرد

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸

[QUOTE=259371963]دو ساعت نگهش دار ي چرت بزنم🥴😂[/QUOTEاز خداااامه😍😍

من چندشبه بیدارم و خوابم نمیبره 

فردا زایمان میکنم و حال الان شمارو تجربه میکنم 

خیلی بنظرم حس خوشمزه ای هست 😍🥰

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو
اخه من مشکلی ندارم اون تا سه ماهگی اصلا نمیخوابید تا صبح من مراقبش بودم بعد من میخوابیدم اون پیش ماد ...

خب بچه رو بردار برو اتاق دیگه یا پذیرایی

یا شوهرت بره جای دیگه بخوابه

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
[QUOTE=259371963]دو ساعت نگهش دار ي چرت بزنم🥴😂[/QUOTEاز خداااامه😍😍 من چندشبه بیدارم و خوابم نمی ...

عزيزم

انشاءالله بهترين زايمانو داشته باشي

تنها سختي اي ك شيرينم هست بچه داري و زايمانه

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸