2777
2789
عنوان

بچم نمیخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 61 پست
نه هر سری که  یه دفعه اشکال نداره یه ذره بچه سرما می خوره دکترا سریع تجویز می کنن

خب ایشون میگه همین یه شب اینجوریه 

خب تحمل کنه دیگه

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
تب نداره؟دل درد؟گوشاش رو نمیکشه؟جیغ  های بد میزنه یا فقط هی نغ میزنه.گشنش نیس؟پوشکش عوض کردی؟مو ...

پوشکش عوض کردم شیر بهش دادم صبح بردمش حموم تب هم نداره نه فقط نغ میزنه بعد همین که گهوارش از تکون خوردن ایستاد جیغ میزنه الان دستام افتادن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه از صبح تا الان کلافم کرده فقط گریه میکنه  ببا نخواستیم دندونو 🥴

دندون در آوردن خیلی دردناکه عزیزم

بغلش کن، راه برو

صورتش رو قسمت فک رو از بیرون ماساژ بده

بچه من که ۴ ماه اول تا صبح بیدار بود😐

بعدشم زودتر از ۲ نمیخوابید

پوشکش عوض کردم شیر بهش دادم صبح بردمش حموم تب هم نداره نه فقط نغ میزنه بعد همین که گهوارش از تکون خو ...

وای عادت به گهواره داره؟ اگه چراغ روشن کنی باهاش بازی کنی فایده نداره؟اخلاقش که خوب شد بخابونیش؟

ولی دور از شوخی شاید دلش درد میکنه دلشو ماساژ بده و یه چیز گیاهی بهش بده ما میگیم هیلیله بخوره بخواب ...

ماساژ دادم بعد اون عاشق قندانه بعضی وقتا که گریه میکرد قنداقش میکردم میخوابید تازه قنداقش کردم گریهش بیشتر شد 

وای دقیقا مثل چند وقت پیش پسر منم همینطور شده بود منتهاش پسر من نزدیک ب سه ماه از بچه شما کوچیکتره بردمش دکتر گفت دلدرده بهش دارو داد الانم خداروشکر خوبه

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
شاید توی طول روز انقدر خوابیده ک الان خوابش نمیبره بعد حمامم بچه ها ازش بگذرن بی تابی میکنن هی بچه ...

نه از صبح تا الان بیداره خیلی کم خوابید 

نه بچم کلا فرق داره اگه ببرمش حموم که دیگه هیچی کامل خواب از سرش میپره 

اخه دکترش بم داده بود  بش دادم بجای خواب کامل الان نشسته داره بم میخنده😐

الهی😄😍 درکت میکنم

سرم اومده

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔